Bluboo S1: Display Sharp bun şi imersiv

Autor:  | Publicat în:  Bluboo 956 ori
<b>Bluboo S1: Display Sharp bun şi imersiv</b>Nu vezi în fiecare zi un telefon cu un screen to body ratio aşa spectaculos, deci Bluboo S1 merită toată atenţia noastră la capitolul display. Are un panou 2.5D de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD. Panoul e produs de către Sharp şi ar avea un ratio de 90%..

Nu vezi în fiecare zi un telefon cu un screen to body ratio aşa spectaculos, deci Bluboo S1 merită toată atenţia noastră la capitolul display. Are un panou 2.5D de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD. Panoul e produs de către Sharp şi ar avea un ratio de 90% faţă de corpul handset-ului.

Ecranul lui Bluboo S1 vazut la microscop

Experienţa de vizualizare a fost foarte imersivă, la playback video, dar şi la captura foto şi gaming am apreciat muchiile foarte înguste. Culorile au fost bine calibrate, am avut unghiuri largi de vizualizare şi contrastul nu a fost rău deloc, chiar şi la soare. La microscop am descoperit pixeli cu aranjament RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am obţinut un rezultat satisfăcător de 455 LUX, excelent având în vedere preţul şi pretenţiile noastre.

Depăşim ASUS ZenFone 3 Deluxe şi Sony Xperia XA, dar rămânem sub Moto Z şi Huawei P9. Setările sunt foarte generoase, în frunte cu cele clasice Miravision, pe bază de contrast, saturare, luminozitate, claritate, temperatura culorii şi contrast dinamic. Avem şi funcţie Blu light pentru eliminarea luminii albastre care ne strica somnul. Mai avem şi reglaj pentru bara de navigare, mărimea fontului şi a itemurilor de pe ecran. Există şi ceva numit Free Touch, adică un widget plutitor plin de shortcut-uri şi funcţii utile.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 102.Bluboo S1455 (LUX)
 • 103.Samsung Galaxy S9+453 (LUX)
 • 104.Acer Liquid Jade Primo452 (LUX)
 • 105.Samsung Galaxy S7451 (LUX)
 • 106.ASUS ZenFone 3 Deluxe (ZS570KL)451 (LUX)
 • 107.Sony Xperia XA448 (LUX)
 • 108.HTC U11 Life445 (LUX)
 • 109.Motorola Moto Z Play444 (LUX)
 • 110.Huawei P9 Lite443 (LUX)

De remarcat lipsa senzorului special pentru lumină, care ar permite auto reglarea luminozităţii. Un ecran bun per total.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×