eMAG Stock Busters are loc în perioada 23-25 mai! Flagship-ul LG G6 beneficiază de un prim discount!

1.701 ori
<b>eMAG Stock Busters are loc în perioada 23-25 mai! Flagship-ul LG G6 beneficiază de un prim discount!</b>Încă o campanie din seria Stock Busters este desfășurată de eMAG în perioada 23-25 mai. Deși nu avem parte de reduceri spectaculoase precum ne dă retailerul impresia, există și câteva produse al căror preț mai pierde câteva procente. Un exemplu este și

Din când în când cei de la eMAG ne mai atrag atenția cu campaniile din seria Stock Busters, o nouă ediție având loc acum în perioada 23-25 mai. Deși reducerile nu sunt chiar atât de fascinante precum ni se promite în pagina principală, am dat de unele produse ce pierd câteva procente din preț, un exemplu fiind chiar flagship-ul sud-coreenilor de la LG Electronics și anume modelul LG G6.

LG G6

Aceasta este prima reducere oferită smartphone-ului de față și prețul ajunge la 3.099 lei, sumă destul de acceptabilă în raport cu celelalte flagship-uri ale anului 2017. Cu toate că nu primim cel mai puternic procesor Qualcomm la bord și nici muchii curbate arătoase precum cele regăsite pe Galaxy S8, modelul G6 rămâne o alegere interesantă - fiind primul smartphone ce a primit suport Netflix pentru afișarea de materiale video HDR.

Handset-ul impresionează prin raportul screen-to-body de 78.6% și prin camera foto duală de pe spate care acum este compusă din 2 senzori de 13 megapixeli. Avem parte de un design premium care acum se bazează pe o carcasă unibody cu ramă metalică și suprafețe din sticlă 2.5D. Pe LG G6 îl puteți comanda de pe eMAG.ro la prețul de 2.999 lei, iar întreaga ofertă Stock Busters o găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×