Leagoo T5 de astăzi la precomandă! Costă cu 50 dolari mai puțin decât în mod normal și se oferă accesorii cadou la achiziție!

1.029 ori
<b>Leagoo T5 de astăzi la precomandă! Costă cu 50 dolari mai puțin decât în mod normal și se oferă accesorii cadou la achiziție!</b>Săptămâna trecută v-am vorbit într-un articol și despre smartphone-ul Leagoo T5, un terminal cu dotări atractive și design arătos care de astăzi este disponibil la precomandă. Costă cu 50 dolari mai puțin decât în mod normal și ca bonus se oferă

Într-un articol de săptămâna trecută v-am vorbit și despre smartphone-ul Leagoo T5, terminal care de astăzi poate fi găsit la precomandă alături de o ofertă specială! În perioada 3 - 10 iulie cei care plasează o astfel de precomandă vor economisi 50 dolari din prețul normal al produsului (cost normal - 199.99 dolari) și pe deasupra vor primi și un pachet cadou de accesorii format dintr-o pereche de căști și o husă. 

Leagoo T5

Telefonul de față se prezintă bine la mai multe capitole, unul dintre acestea fiind și partea de fotografiere. Pe spatele device-ului regăsim o cameră duală compusă dintr-un senzor principal Sony de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0 și unul secundar OmniVision de 5 megapixeli. Senzorul principal este unul de 1/3.06 inch și ni se promite în cazul de față performanțe superioare chiar și în condiții low-light.

Leagoo T5

Focalizarea se realizează în doar 0.1 secunde și grație modulului dual putem crea fotografii cu efect bokeh similare cu cele obținute de un aparat DSLR. Fundalul va fi blurat în vreme ce persoana sau obiectul ales va rămâne în prim-plan, obținându-se astfel un efect mai inedit. 

Leagoo T5

În partea frontală regăsim și camera selfie de 13 megapixeli cu senzor OmniVision. Avem și aici funcții speciale precum cele de înfrumusețare și cea de iluminare complementară pentru ca fotografiile să fie cât mai speciale. Ecranul funcționează pe post de bliț LED fix precum am întâlnit la numeroase terminale ce au ajuns pe piață în ultimii ani și aflați că senzorul dispune de lentile wide la 77.9 grade și de o deschidere f/2.0.

Leagoo T5

La nivel hardware primim procesorul MediaTek MT6750T ce oferă smartphone-ului Leagoo T5 o performanță stabilă și rapidă, asta fără a consuma multă energie. Ni se promite și eficiență sporită și o experiență bună în materie de multitasking. Avem și soluția grafică Mali-T860 pentru o calitate superioară a jocurilor și pentru ca totul să funcționeze în condiții optime, un modul Samsung de 4 GB RAM!

 Leagoo T5 Xiaomi Redmi Note 4
Display 5.5 inch, FHD, Sharp, Gorilla Glass 45.5 inch, FHD
CPUocta-coreocta-core
RAM4 GB4 GB
ROM64 GB64 GB
Cameră principală Sony 13MP + OV 5MP13MP
Cameră frontalăOV 13MP5.0MP
Scanner amprente plasat frontalplasat pe spate
VoLTEDaDa
Corp metalic unibodyDaDa
Baterie3000 mAh LG4100 mAh
Quick Charge5V2A5V2A
Preț149.99 dolari167.99 dolari

Primim și un display SHARP de 5.5 inch cu tehnologie IPS și rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), ce suportă un unghi de vizualizare de 178 grade și aflăm că panoul frontal este acoperit de sticlă curbată 2.5D. Ecranul oferă o densitate a pixelilor de 400 ppi, un contrast 1500:1 și o saturare a culorilor NTSC de 97%. 

Leagoo T5

O baterie de 3000 mAh se află la interior, unitate cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă 5V2A care acum este mai sigură și mai rapidă. Aflăm că telefonul oferă 8 ore de playback video sau 20 ore de apeluri și că într-un regim de utilizare normal ar urma să beneficiem de 36 ore autonomie.

Leagoo T5

În standby telefonul rezistă 10 zile și aparent după 580 cicluri de încărcare și descărcare, bateria ar urma să rețină 80% din capacitatea inițială.

Leagoo T5

Beneficiem și de conectivitate 4G LTE Cat 6 cu viteze de download de până la 300 Mbps și de un scanner de amprente ce promite deblocarea în 0.1 secunde. Modulul funcționează la 360 grade, semn că puteți plasa degetul în orice unghi pe suprafața scanner-ului și vă veți autentifica pe device. 

Leagoo T5

Cât despre design, Leagoo T5 dispune de o carcasă cu grosime de doar 7.9 mm, carcasă cu muchii rotunjite ce este fabricată din metal. Vedeți mai sus și o comparație cu smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4, rivalul acestui produs care la unele capitole nu se prezintă prea bine. Puteți achiziționa acum terminalul Leagoo T5 la precomandă pentru suma de 149.99 dolari până pe data de 10 iulie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×