LG G5: Multimedia cu acustică foarte solidă, suport audio 24 bit

Autor:  | Publicat în:  LG 917 ori
<b>LG G5: Multimedia cu acustică foarte solidă, suport audio 24 bit</b>LG G5 vine cu o integrare atipică a difuzorului, astfel că în loc de orificii pentru grila sa, are un soi de decupaje alungite în zona inferioară. Handsetul suportă acustică 24 bit, chiar şi via Bluetooth şi am remarcat că e uşor să acoperi difuzorul..

LG G5 vine cu o integrare atipică a difuzorului, astfel că în loc de orificii pentru grila sa, are un soi de decupaje alungite în zona inferioară. Handsetul suportă acustică 24 bit, chiar şi via Bluetooth şi am remarcat că e foarte uşor să acoperi difuzorul în landscape. Playerul muzical nu a cunoscut multe modificări faţă de LG G4.

Egalizatorul integrat oferă opţiuni ca Normal, Pure Surround, Quad Beat, Bass Booster, Treble Booster şi Custom, cu reglaje în 7 canale/frecvențe. Avem şi opţiuni pentru a modifica viteza melodiei şi pitch-ul. Experienţa de ascultare la acest difuzor a fost excelentă, cu volum ridicat, sunet clar, dar a fost şi o distorsionare la volum maxim, aşa că e ideal să îl ţinem pe la 80% să zicem.

Putere volum LG G5

Test - Putere volum frontal (jos)

 • 1.BlackBerry Passport95,2 (dBA)
 • 2.LeEco Le Max 295 (dBA)
 • +
 • 59.LG G586,9 (dBA)
 • 60.ASUS ROG Phone86,9 (dBA)
 • 61.Allview V1 Viper I4G86,8 (dBA)
 • 62.ASUS ZenFone Max Pro (M1)86,8 (dBA)
 • 63.ASUS ZenFone Max ZC550KL86,6 (dBA)
 • 64.Huawei P10 Lite86,6 (dBA)
 • 65.Apple iPhone 886,6 (dBA)
 • 66.Huawei Y7 Prime (2018)86,5 (dBA)
 • 67.LG AKA86,4 (dBA)

Toate nuanţele notelor se aud bine şi avem şi un bas bun. La testul cu decibelmetrul am atins 86.9 dBA, deci stăm foarte bine, fiind pe locul 10 all time. Suntem totuşi sub LG G4 şi ai săi 88.1 dBA, dar depăşim modele ca LG G3, Galaxy Note 5 şi S6 Edge. Setările din zona audio includ un composer de sonerii care le crează automat în funcţie de numărul de telefon, funcţii legate de profiluri audio şi Do Not Disturb.

Nu am avut căşti la pachet, dar le-am probat pe cele ale lui LG V10 pe G5 şi s-au auzit excelent, cu volum foarte ridicat, sunet clar şi claritate deosebită. Basul şi izolarea sunt excelente şi primim şi radio FM.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×