Preț și disponibilitate Huawei Mate 10 în România

6.800 ori
<b>Preț și disponibilitate Huawei Mate 10 în România</b>Pentru acest final de an iubitorii de phablet-uri ce plănuiesc o nouă achiziție au un alt model de pusă pe listă. Este vorba chiar despre Huawei Mate 10, un terminal cu display generos, cameră duală promițătoare și mega-baterie de 4000 mAh

De astăzi debutează la precomandă pe plan local și smartphone-ul Huawei Mate 10, genul de phablet clasic ce păstrează raportul 16:9 al ecranului, dar care dispune de cele mai recente actualizări pe partea hardware. Îl putem considera drept un rival și o alternativă la iPhone 8 Plus, una cu mult mai accesibilă. În tabelul de mai jos puteți găsi sumele la care handset-ul se vinde și retailerii de la care poate fi achiziționat.

Huawei Mate 10

Pentru prima strigare raportul preț-specificații pare a fi unul bun și remarcăm faptul că și de această dată Huawei oferă prețuri mai rezonabile decât terminalele similare din zona flagship. Mate 10 va debuta eventual și în oferta operatorilor, moment în care cei care plănuiesc să își prelungească contractul deja existent sau să încheie unul nou, vor avea de plătit mai puțin pe device la achiziție.

Huawei Mate 10, prețuri în România:

 Preț Disponibilitate
Altex  
Cel  
eMAG  
evoMAG  
Flanco  
Germanos  
MarketOnline  
QuickMobile3.299 leiPrecomandă
Orange  
Vodafone  
Telekom  

Telefonul se dorește a fi unul multimedia, asta și datorită ecranului de mari dimensiuni ce îl face ideal pentru streaming video, dar și pentru gaming. Dispune de o rezoluție superioară lui Mate 10 Pro și hardware-ul este aproape identic. În spate se află camera duală cu optică Leica și deschidere f/1.6, iar la interior găsim generoasa baterie de 4000 mAh ce ar putea ajunge și la 2 zile de autonomie în funcție de fiecare tip de utilizator.

Rulează Android Oreo din fabrică alături de EMUI 8.0 și sosește în 4 variante de culoare foarte arătoase: Mocha Brown, Black, Champagne Gold și Pink Gold. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×