Sony Xperia 5: Conectivitate cu sute de Mbps gata pentru streaming-ul tău audio/video

1.205 ori
<b>Sony Xperia 5: Conectivitate cu sute de Mbps gata pentru streaming-ul tău audio/video</b>Sony Xperia-urile sunt puţin ciudatele când vine vorba de slot-uri SIM. Pe de o parte nu au nevoie de cheiţa pentru a le accesa, ci trebuie doar să tragi de SIM tray cu unghia. Pe de altă parte se reporneşte telefonul când faci asta.

Sony Xperia-urile sunt puţin ciudatele când vine vorba de slot-uri SIM. Pe de o parte nu au nevoie de cheiţa pentru a le accesa, ci trebuie doar să tragi de SIM tray cu unghia. Pe de altă parte se reporneşte telefonul când faci asta. Trecând la conectivitate, nu avem jack audio pe Sony Xperia 5, dar avem două slot-uri SIM, nano SIM la dispoziţie.

Speedtest Sony Xperia 5

Există şi suport 4G LTE, dar şi WiFi a/b/g/n/ac. Primim un port USB-C 3.1 jos, GPS, Glonass, NFC şi Bluetooth 5.0. LTE-ul este de Categorie 19. Apelurile au fost clare şi au avut un volum OK, dar vocea parcă nu are bas, sau gravitate. Am făcut şi un test de viteză prin aplicaţia SpeedTest şi am ajuns la 209 Mbps la testul de download 4G în reţeaua Orange România şi 50.5 Mbps la cel de upload. La testul WiFi am ajuns la un impresionant 356 Mbps la download şi 25.7 Mbps la upload.

Numai scoruri solide de flagship.

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×