Xiaomi Redmi 5A este telefonul ideal pentru cei cu buget limitat; Costă sub 450 lei pe plan local

3.089 ori
<b>Xiaomi Redmi 5A este telefonul ideal pentru cei cu buget limitat; Costă sub 450 lei pe plan local</b>Uneori achiziția unui telefon se poate dovedi problematică, mai ales când bugetul nu este tocmai prietenos. Ei bine, fix astăzi avem pentru voi o sugestie de smartphone accesibil și totodată bine echilibrat la nivel de hardware. Se numește Redmi 5A

În unele cazuri, achiziția unui smartphone se poate dovedi un pic problematică, mai ales în situația în care bugetul este limitat și opțiunile nu atât de speciale. Noi am reușit să găsim astăzi un telefon care se prezintă bine atât la capitol preț, cât și la cel de specificații hardware, fiind vorba despre Xiaomi Redmi 5A. Produsul se vinde pentru sub 450 lei, mai precis pentru numai 435 lei dacă e să fim exacți.

Xiaomi Redmi 5A

Ce primiți pentru această sumă este un smartphone compact echipat cu ecran HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 425 și 16 GB de stocare flash + 2 GB RAM. Există aici și slot microSD pentru carduri de până la 256 GB și în materie de captură foto avem parte de un senzor selfie de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0, iar în spate o cameră de 13 megapixeli cu bliț LED.

Xiaomi Redmi 5A

Xiaomi Redmi 5A mai aduce suport dual-SIM, o baterie de 3000 mAh și jack audio. Mai găsim și un port microUSB v2.0, suport 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n și Bluetooth 4.1. Interesant mi se pare faptul că fix la acest preț veți ajunge și dacă alegeți achiziția din China cu toate taxele incluse, telefonul fiind vândut pentru aproximativ 100 dolari de către retailerii chinezi la care se adaugă ulterior și TVA-ul de 19%.

Îl puteți cumpăra pe Xiaomi Redmi 5A de aici pentru doar 435 lei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×