Xiaomi Redmi Note 8 Pro: Conectivitate cu cireaşa de pe tort, infraroşu

1.549 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 8 Pro: Conectivitate cu cireaşa de pe tort, infraroşu</b>Xiaomi Redmi Note 8 Pro este un clasic telefon cu două slot-uri SIM şi cu port USB-C, care nu poate lipsi de pe un handset care se vrea mai răsărit. Ambele cartele SIM pot accesa reţele 4G simultan (în funcţie de suportul operatorului local).

Xiaomi Redmi Note 8 Pro este un clasic telefon cu două slot-uri SIM şi cu port USB-C, care nu poate lipsi de pe un handset care se vrea mai răsărit. Ambele cartele SIM pot accesa reţele 4G simultan (în funcţie de suportul operatorului local). Avem şi suport VoLTE şi WiFi a/b/g/n/ac. Există şi WiFi Direct şi WiFi Display pe lista de specificaţii, dar şi Bluetooth 5.0.

Video-review Xiaomi Redmi Note 8 Pro, secțiunea conectivitate

Bifăm şi NFC pentru Google Pay, iar pentru navigare avem GPS, AGPS, Galileo, Glonass şi Beidou. Nu uităm de emiţătorul infraroşu, care ne permite să controlăm un televizor, aer condiţionat, set top box şi altele direct de pe telefon. Apelurile telefonice se aud destul de clar, dar zgomotul de fond nu e mereu izolat ca lumea. Nu am uitat de SpeedTest, aplicaţia Ookla pentru măsurarea vitezelor reţelelor.

Speedtest Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Am ajuns pană la 233 Mbps la download WiFi şi 25.2 Mbps la upload, deci stăm bine. La 4G e şi mai şi, 128 Mbps la download şi 64.9 Mbps la upload.

Compatibiliate 4G LTE: 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 40(2300), 41(2500)

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×