Jurnal de bord MWC 2016, ziua 1: Ridicarea badge-ului și o scurtă plimbare prin împrejurimile orașului

1.848 ori
<b>Jurnal de bord MWC 2016, ziua 1: Ridicarea badge-ului și o scurtă plimbare prin împrejurimile orașului</b>După cum aflați dintr-un articol precedent, chiar ieri seară am ajuns &icirc;n Barcelona pentru cel mai mare t&acirc;rg tech al anului, și anume Mobile World Congress. Cum am procedat și cu alte ocazii, vă prezint și de această dată un jurnal al...

După cum aflați dintr-un articol precedent, chiar ieri seară am ajuns în Barcelona pentru cel mai mare târg tech al anului, și anume Mobile World Congress. Cum am procedat și cu alte ocazii, vă prezint și de această dată un jurnal al călătoriei mele pe tărâmurile spaniole, în orașul ce va găzdui cele mai importante lansări în materie de terminale mobile.

Jurnal de bord MWC 2016, ziua 1: Ridicarea badge-ului și o scurtă plimbare prin împrejurimile orașului

Până mâine când va începe febra lansărilor, haideți să vedem cum s-a desfășurat ziua de astăzi în Barcelona. Ei bine, după un somn bine-meritat, am pornit dimineața la drum cu două scopuri în gând: achiziția unei cartele SIM pentru internet, și desigur ridicarea badge-ului ce îmi permite accesul la MWC.

Jurnal de bord MWC 2016

Având un mall chiar la câteva sute de metri de locația AirBnb unde sunt cazat, am consultat ofertele operatorilor și m-am decis către achiziția unui SIM Orange cu planul tarifar Holiday ce include 1.5 GB internet 4G + 60 minute internaționale pentru o taxă de 15 euro. Deși planul suna destul de simplu, achiziția unei cartele este ceva mai complicată.

Jurnal de bord MWC 2016

După deschiderea magazinului, m-am dus direct către reprezentantul Orange ce mi-a cerut buletinul și alte detalii pentru această achiziție. Cam în 10-15 minute, după completarea unor formulare speciale, și semnarea contractului de achiziție a SIM-ului, eram gata pus la punct în ceea ce privește internetul mobil.

Jurnal de bord MWC 2016

Mai apoi m-am îndreptat către târgul MWC ce se află la alte câteva sute de metri de mall-ul în cauză. Dacă anul trecut înregistrarea se făcea chiar în clădirea principală, de această dată s-a pus la cale un centru secundar plasat peste stradă, locație destul de calmă la primele ore ale dimineții.

Jurnal de bord MWC 2016, ziua 1: Ridicarea badge-ului și o scurtă plimbare prin împrejurimile orașului

Mi-a fost înmânată ulterior legitimația, dar și o cartelă pentru transport gratuit în oraș pentru perioada 22 - 25 februarie. Cum îndeplinisem cele două scopuri, am trecut la fotografiat împrejurimile, dar și intrarea principală MWC ce vuia de muncitori și persoane responsabile cu paza.

Barcelona, primavara

Nu mică mi-a fost mirarea să văd că primăvara a venit deja în Barcelona, numeroși copaci fiind deja înfloriți în februarie. Am mers mai departe apoi și am ajuns la un McDonald’s pentru o masă rapidă formată dintr-un meniu Big Mac care m-a costat 6.50 euro, rezonabil să spunem. După alte câteva minute petrecute pe o bancă la soare, m-am întors la apartamentul unde sunt cazat pentru a-mi pune totul la punct pentru mâine.

Big Mac

Pentru ziua de 21 februarie mă așteaptă un eveniment marca Huawei de la ora 15:00, dar și conferința de presă Samsung ce va începe la ora 20:00 (ora României). Din păcate, evenimentul LG se suprapune cu cel Huawei, și tocmai de aceea nu puteam participa în ambele locații. Totuși, colegii mei vor urmări lansarea și vă vor ține la curent cu nouățile despre LG G5.

Jurnal de bord MWC 2016

Eu în schimb vor fi la fața locului pentru a vedea cu ce are de gând să ne surprindă Huawei, și desigur pentru a aduce handson-uri cu noile flagship-uri Samsung ce vor debuta pe seară. De luni începe cu adevărat târgul Mobile World Congress 2016, moment în care îl voi vedea pentru prima oară și pe LG G5.

Acestea fiind spuse, vă invit să urmăriți site-ul Mobilissimo.ro în zilele ce urmează când vor sosi materiale foto și video cu noile produse lansate direct de aici din Barcelona!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×