Acer Switch 3 Review (Introducere, Design, Display)

1.897 ori
<b>Acer Switch 3 Review</b>Nu ne jucam noi prea des cu terminale 2 în 1, dar când o facem ne stârnesc interesul maxim. Avem în cazul lui Acer Switch 3 un produs destul de proaspăt, anunţat la final de aprilie şi pus în vânzare în această lună. Tableta 2 în 1 de faţă costă 499 de..

Introducere

Nu ne jucăm noi prea des cu terminale 2 în 1, dar când o facem ne stârnesc interesul maxim. Avem în cazul lui Acer Switch 3 un produs destul de proaspăt, anunţat la final de aprilie şi pus în vânzare în această lună. Tableta 2 în 1 de faţă costă 499 de euro şi vine la pachet cu o tastatură subţire, dar comodă. Nu este un device oarecare, fiind distins cu premiul Red Dot Design pe anul curent.

Se vrea a fi o alternativă mai ieftină la Surface Pro sau un rival mai pretenţios pentru Chromebook-urile mai premium. În plus, se poate bate şi cu un Lenovo Yoga Book să zicem. Este un produs bazat pe Windows 10 şi care mizează pe productivitatea din mers şi când zic productivitate mă gândesc mai degrabă la pachetul Office decât la Photoshop, editare video sau munca de grafician.

Hai să vedem dacă merită să înlocuiască un Chromebook sau nu!

Design Acer Switch 3

Kickstand-ul şi materialele premium sunt cheia victoriei

Acer Switch 3 e genul de tabletă care îţi poate da dureri de mâna dacă o ţii prea mult timp într-o singură mână. E menită mai degrabă să fie ţinută cu ambele mâini, dar şi să fie odihnită pe acel kickstand din spate.

Măsoară 10 mm în grosime, cântăreşte 907 grame şi are o construcţie solidă, pe bază de metal (aluminiu). Este un terminal cu ecran de 12.2 inch, cu muchii groase, utile pentru a vă odihni degetele în vreme ce ţineţi terminalul. La prima vedere kickstand-ul din spate pare rigid, dar după o utilizare de câteva zile se mai relaxează şi se poate rabata la unghiuri variate.

Două variante de unghiuri ne interesează pe noi: cel de 45 de grade ideal pentru vizualizarea video şi unul mai larg de folosit în tandem cu tastatura. Aceasta este mai degrabă un Keyboard Cover, care poate fi folosit şi ca protecţie pentru ecran când nu o punem la treabă. Nu are iluminare din păcate, dar este foarte subţire şi are butoane comode.

Magnetul prin care se ataşează la tableta e foarte puternic. Şi touchpad-ul e destul de generos şi de precis. Combinaţia dintre tastatura şi tableta e câştigătoare şi aş zice că e aproape la fel de comodă aici ca la un laptop, sau măcar că la un Surface Pro.

Display Acer Switch 3

Mai degrabă animal domestic, decât sălbatic

Acer Switch 3 este un animal domestic, mai mult decât sălbatic pentru că îi place mai multe să stea pe lângă casă, decât afară. Mă refer evident la experienţa oferită de ecranul său, un IPS LCD Full HD cu diagonală de 12.2 inch.

Ecranul lui Acer Switch 3 vazut la microscop

Oferă un unghi de vizualizare de 178 de grade şi are muchiile destul de groase încât să vă odihniţi degetele pe ele fără probleme. Experienţa de vizualizare implica o claritate bună şi culorile sunt destul de vii, dar nu şi ţipătoare din fericire. Unghiurile de vizualizare chiar sunt largi, iar contrastul este rezonabil, cel puţin la interior. Dacă ieşim la soare, se cam complică lucrurile.

Luminozitate ecran Acer Switch 3

La microscop am văzut pixeli cu aranjament RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins 236 de unităţi LUX, ceea ce nu prea impresionează pe nimeni. Totuşi la utilizarea mea de zi cu zi, nu am simţit vreun handicap la capitolul luminozitate. Cu valoarea de mai sus suntem peste ASUS Transformer Book şi Chuwi Vi8, dar sub Acer Aspire Switch 12S şi ai săi 360 LUX.

Test Luminozitate ecran

 • 1.ASUS Google Nexus 7 (2013)508 (LUX)
 • 2.Samsung Galaxy Tab S2 9.7460 (LUX)
 • +
 • 36.Acer Switch 3236 (LUX)
 • 37.UTOK Hello 7Q LTE210 (LUX)
 • 38.Evolio Quattro 3G204 (LUX)
 • 39.Allview Viva H7S201 (LUX)
 • 40.Allview Viva H7 Life201 (LUX)
 • 41.Asus Transformer Book T100TA187 (LUX)
 • 42.Allview Viva D8180 (LUX)
 • 43.Teclast TbooK 16 Pro172 (LUX)
 • 44.Chuwi Vi8153 (LUX)

Setările au de-a face cu luminozitatea şi avem şi funcţie Night Light, scalare şi layout, rezoluţie şi orientare. Ecran OK doar la interior.

 • 1234
Acer Switch 37,9310
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×