Dell Streak, tabletul din buzunar, starul noii recenzii Mobilissimo (Video)

3.083 ori
<b>Dell Streak, tabletul din buzunar, starul noii recenzii Mobilissimo (Video)</b>Asistati la o premiera care vine la capatul unei saptamani pline de lansari de smartphone-uri si nu, nu este vorba despre un nou telefon high end, ci despre un tablet. Dell Streak ne este deja extrem de familiar, insotindu-ne in drumuri lungi, fiind...

Asistati la o premiera care vine la capatul unei saptamani pline de lansari de smartphone-uri si nu, nu este vorba despre un nou telefon high end, ci despre un tablet. Dell Streak ne este deja extrem de familiar, insotindu-ne in drumuri lungi, fiind testat in biroul nostru si analizat la sange in urmatoarea recenzie video:

Sa-i spunem acestui handset "cinematograf de buzunar" si pe buna dreptate, caci ecranul sau de 5 inchi isi face treaba excelent, iar playerul video este dublat de un procesor care nu se va "balbai" deloc, chiar si cu mai vechiul Android 1.6 la bord. Asteptam cu nerabdare update-ul la Android 2.1 si cat de curand si cel Froyo, pentru a folosi CPU-ul de 1GHz la potential maxim.

Dell Streak va tine la perfectie loc de netbook sau de iPad, el sosind chiar si cu un client de torrente, Swarm, care suporta atat download cat si seeding. La capitolul navigare GPS, terminalul se bazeaza pe Google Maps Brute, care in tandem cu functia navigare turn-by-turn va vor duce la destinate destul de usor (dupa cum am demonstrat in recenzie, ajungand rapid la Catedrala Millenium din Timisoara). Puteti descarca aplicatia cu functii navigationale de aici.

Nici gamerii nu sunt neglijati de catre Dell, ei putand juca fie simulatorul auto Asphalt 5, care se misca excelent pe acest tablet, fie Guitar Hero, care nu mai are nevoie de prezentari sau Carrom3D pro, un joc pentru impatimitii de biliard si snooker. Daca inca aveti ezitari in privinta procurarii acestui model, aflati ca el costa 2700 RON, este disponibil la eMAG si aveti 25 de minute in clipul de mai sus care va vor sustinea alegerea.

Iata si o ampla galerie foto cu acest terminal:

Dell Streak
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×