Review ASUS Eee Pad Transformer - hitul internațional se afirmă pe masa noastră de teste (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 3.794 ori
<b>Review ASUS Eee Pad Transformer - hitul internațional se afirmă pe masa noastră de teste (Video)</b>E deja incontestabil faptul că tableta ASUS Eee Pad Transformer este un hit internațional, deoarece a vândut 400.000 de unități pe lună în ultima perioadă. Astfel, crește popularitatea lui Android 3.0 Honeycomb și pe bună dreptate acest model...

E deja incontestabil faptul că tableta ASUS Eee Pad Transformer este un hit internațional, deoarece a vândut 400.000 de unități pe lună în ultima perioadă. Astfel, crește popularitatea lui Android 3.0 Honeycomb și pe bună dreptate acest model ASUS este unul dintre primele care au primit actualizarea la Android 3.2. Să vedem acum ce ne rezervă terminalul oferit în teste de către evoMAG.ro și de către ASUS România.

Primul contact cu tableta ne prezintă un terminal cu marginile prea mari pentru a fi atractiv și cu părți din plastic care scârțâie. Apoi descoperim partea din spate foarte aderentă și accesoriul de bază al tabletei: tastatura detașabilă QWERTY. Deja experiența începe să devină plăcută, iar când am descoperit că împreună tableta și tastatura oferă 15 de ore de funcționare, am înțeles de ce acest model este un hit.

ASUS Eee Pad Transformer rulează inițial Android 3.1 Honeycomb, dar a primit în săptămâna ce a trecut actualizarea Android 3.2 și în țara noastră. Ce aduce acesta? Redimensionarea aplicațiilor Android de telefon pentru tabletă și posibilitatea de a vizualiza fișiere media de pe cardul SD, cu ajutorul tabletei.

Review ASUS Eee Pad Transformer

Revenind la exteriorul acestui terminal, avem de-a face cu o tabletă ce măsoară 12.98 mm în grosime și cântărește 680 de grame. Nu este chiar cel mai ușor device, dar este totuși cu 100 de grame mai ușor decât Motorola Xoom. în partea frontală se află un ecran de 10.1 inchi, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și bazat pe un panou IPS. Imaginile oferite pe acest ecran arată excelent, iar în tandem cu tastatura avem un înlocuitor excelent de netbook, ba chiar un produs superior unui Eee PC. Și asta datorită tastelor bine spațiate...

Tableta mai vine și cu un procesor dual core Nvidia Tegra 2 de 1 GHz, plus 16/32 GB memorie internă, 1 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli fără bliț și o cameră frontală de 1.2 megapixeli pentru videoconvorbiri. în ce privește conectivitatea, beneficiem de WiFi deocamdată, deoarece varianta 3G a tabletei nu s-a lansat încă, iar conexiunea cu televizorul se realizează via mini HDMI.

Review ASUS Eee Pad Transformer

Review ASUS Eee Pad Transformer

Puteți adăuga memorie in plus folosind atât slotul microSD al tabletei, cât și cel SD al tastaturii. și fiindcă tot am menționat tastatura, aceasta pune la dispoziție și două porturi USB 2.0. Accesoriul măsoară 15.24 mm în grosime și cântărește 621.5 grame. De menționat și touchpad-ul tastaturii, foarte ușor de folosit, dar de care nu veți avea nevoie, deoarece aveți la dispoziție ecranul touch al tabletei pentru browsing și input.

La întrebarea: este ASUS Eee Pad Transformer mai bun decât iPad 2 putem răspunde afirmativ, deoarece acest terminal vă oferă toate avantajele unei tablete, plus bonusul unei tastaturi fizice și o durată de viață uriașă a bateriei: 15 ore. și prețul este atractiv, la 1.799 lei pentru tableta la evoMAG.ro, 499 lei pentru tastatura separat tot la evoMAG.ro și 2.265 pentru ambele la pachet.

Review Asus Eee Pad transformer:

Sunteți gata să renunțați la laptop pentru Transformer?

PS. O galerie cu fotografii și clipuri realizate cu Transformer găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×