Review iPad 2 - un iPad 1 cu camere și procesor dual core, sau mai mult?

5.179 ori
<b>Review iPad 2 - un iPad 1 cu camere și procesor dual core, sau mai mult?</b>Prin amabilitatea celor de la evoMAG am reușit să fim printre primii care au testat un Apple iPad 2, cea mai celebră tabletă a anului 2011. Produsul a fost așteptat cu sufletul la gură și a vândut nu mai puțin de 1 milion de unități în...

Prin amabilitatea celor de la evoMAG am reușit să fim printre primii care au testat un Apple iPad 2, cea mai celebră tabletă a anului 2011. Produsul a fost așteptat cu sufletul la gură și a vândut nu mai puțin de 1 milion de unități în weekendul său de debut. Este totuși nevoie de mai mult decât vânzări să fim impresionați de acest terminal. Cum ni s-a părut noul iPad aflați în rândurile următoare.

Apple iPad 2 păstrează același design ca și prima tabletă Apple, doar că modifica grosimea, scăzând-o la 8.8 mm, ceea ce face terminalul mai subțire decât iPhone 4. și greutatea a scăzut, ajungând acum la 601 grame, cel puțin în cazul variantei WiFi de 16 GB pe care am testat-o. Ce aduce clar în plus iPad 2 este setul de camere pe le care integrează, cea principală din spate cu suport pentru captură HD 720p (teoretic) si și cea frontală VGA. Iată cum arată o fotografie realizată cu camera noului iPad:

Fotografii facute cu iPad 2

O mostră de captură video a camerei o găsiți imediat mai jos, iar mostre foto se află aici. în ce privește restul de specificații ale tabletei, acestea includ WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, iar în versiunea 3G beneficiați de UMTS/HSDPA/HSUPA și GSM/EDGE. Ecranul rămâne același touchscreen de 9.7 inchi, cu rezoluție 1024 x 768 și pe care filmul Avatar s-a văzut excelent în testele noastre.

O altă modificare față de primul iPad este implementarea unui procesor Apple A5 dual core de 1GHz (unele teste au arătat că frecventa este totuși 800 MHz), care are atât avantajul performanței, cât și al consumului scăzut. Am apreciat foarte mult durata de viață a bateriei de pe noul iPad, care chiar poate rezista la 10 ore de funcționare, chiar dacă "forjați" tableta prin gaming, cum am făcut noi cu NFS Hot Pursuit.

Apple pune la dispoziție și un cablu special Apple pentru a realiza output video 1080p pe televizoarele cu ecran mare, pentru a aduce experiența de gaming pe o diagonală mai atractivă. Cablul trebuie cumpărat separat, totuși. iOS 4.3 este sistemul de operare al noului iPad, cu actualizarea recentă iOS 4.3.2 și în curând și 4.3.3, care va rezolva problemele cu detectarea și memorarea poziției utilizatorilor.

Galerie foto iPad 2

Fiindcă nu totul este perfect, această tabletă are defectele sale, cum ar fi faptul că nu simțim chiar atât de radical îmbunătățirea performanțelor față de prima tabletă, iar pentru un utilizator obișnuit cu Android lipsa butonului Back și Menu poate fi frustrantă. Apreciem totuși multitaskingul... Dacă v-am făcut curioși cu privire la acest model, aflați că prețul cel mai mic îl găsiți la evoMAG pentru iPad 2 și anume 2,459 lei. Dacă sunteți deja posesor sau aveți încă nelămuriri aveți la dispoziție recenzia video completă de mai jos, cu experiența GarageBand și iMovie inclusă, plus comunitatea iPhone Forum unde puteți discuta despre această tabletă.

Review Apple iPad 2:

Vă invităm să ne dați follow pe Twitter și like pe Facebook pentru a fi primii care află ce telefoane și tablete vor mai trece prin redacția noastră. în plus, dacă ne urmăriți canalul de YouTube veți putea vedea recenziile cu câteva ore înaintea publicării lor pe Mobilissimo.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×