Allview Sincron M3, telefon dual SIM intr-o recenzie Mobilissimo (Video)

2.619 ori
<b>Allview Sincron M3, telefon dual SIM intr-o recenzie Mobilissimo (Video)</b>Allview continua sa lanseze telefoane dual SIM promitatoare, cel mai noul model pe care am avut ocazia sa-l analizam fiind Sincron M3, despre care va vorbeam aici. Acest handset aratos este analizat rapid in recenzia video de mai jos: Terminalul vine cu...

Allview continua sa lanseze telefoane dual SIM promitatoare, cel mai noul model pe care am avut ocazia sa-l analizam fiind Sincron M3, despre care va vorbeam aici. Acest handset aratos este analizat rapid in recenzia video de mai jos:

Terminalul vine cu inregistrare audio, radio FM, jocuri distractive, un calendar, ceas global, convertor valutar si E-book reader. Allview Sincron costa 439 RON, iar forma sa sexy va atrage in special publicul feminin, dar nu numai. Terminalul vine cu un meniu total refacut, in comparatie cu precedentele modele Allview si aflam si ca el suporta Bluetooth, dar fara A2DP.

Camera sa de 1.3 megapixel se descurca excelent, pentru asteptarile de la un astfel de senzor, dar inregistrarea video dezamageste si ne-am confruntat cu putin lag la utilizarea sa. Va lasam sa vizionati recenzia, pentru mai multe detalii despre experienta noastra cu acest telefon.

Allview M3 Sincron
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×