Flymemo Hammer BH03: headset wireless Bluetooth sport pentru cei activi (Video)

1.476 ori
<b>Flymemo Hammer BH03: headset wireless Bluetooth sport pentru cei activi (Video)</b>La Mobilissimo.ro mai testam uneori şi accesorii, cum e cazul lui Flymemo Hammer BH03, pe care &icirc;l vedeţi analizat mai jos. E vorba despre un headset Bluetooth sport, destinat celor cu un stil de viaţă activ. El costă 29.99 dolari pe Amazon şi...

La Mobilissimo.ro mai testam uneori şi accesorii, cum e cazul lui Flymemo Hammer BH03, pe care îl vedeţi analizat mai jos. E vorba despre un headset Bluetooth sport, destinat celor cu un stil de viaţă activ. El costă 29.99 dolari pe Amazon şi vine de la firma Flymemo, un brand sport al companiei mai mari Shenzhen Dezeweiye Technology.

Căştile ies în evidenţă prin design, ele având formă unui "ciocănel", dar şi prin culoarea verde aprins, care ca o întâmplare se asortează cu perechea mea preferată de adidaşi sport. Pe una dintre căşti se află portul microUSB pentru încărcare, iar la pachet cu acest accesoriu vin şi o serie de dopuri şi mecanisme flexibile de fixat pe ureche.

Flymemo Hammer BH03

Avem şi un cablu microUSB-USB pentru încărcare. Aflaţi că Hammer BH03 sta excelent fixat în ureche, oferă o izolare excelentă a zgomotului de fond, poate prea bună, pentru că nu se mai aude absolut nimic din exterior. Căştile sunt comode şi au o telecomandă alungită, ce include microfonul HD şi 3 butoane. Două au rol de forward/back şi volum jos/sus, iar cel central are multiple funcţii: Power On/Off, sincronizare, play şi pauză.

Flymemo Hammer BH03

Odată pornit headsetul se aude o voce în limba engleză care ne confirmă pornirea, dar şi sincronizarea, spre exemplu. Putem prelua apeluri telefonice cu acest accesoriu, compatibil cu terminale iOS şi Android. El se conectează via Bluetooth la telefon, iar pe iOS are propriul afişaj de baterie, în zona Today. Acoperirea este de 10 metri via Bluetooth, iar durata de funcţionare a bateriei de 8 ore.

Flymemo Hammer BH03: headset wireless Bluetooth sport pentru cei activi (Video)

Timpul de standby este de până la 180 de ore şi încărcarea durează 2 ore (5 V/ 200 mA). Căştile vin cu un an de garanţie, speaker de 10 mm şi 32 ohm, dar şi frecvenţa între 2.4 GHz şi 2.48 GHz. Există aici şi un LED care se iluminează pe albastru sau roşu pentru a semnala pornirea, oprirea sau pairing-ul device-ului.

Flymemo Hammer BH03

Sincronizarea e rapidă, iar fidelitatea acustică e excelentă, ca şi basul. Volumul e foarte ridicat şi acest produs e genial pentru cei care fac jogging sau ciclism şi nu vor să mai fie încurcaţi de un fir conectat la telefon. Puteţi trece micul cablu ce uneşte căştile între ele după gât sau să îl băgaţi la gulerul tricoului foarte uşor. Un accesoriu pentru cei sportivi pe care îl recomandăm! Îl găsiți aici!

Prezentare video Flymemo Hammer BH03

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×