HTC Wildfire S review În varianta roz - telefon feminin și aplicații Android pentru sexul frumos (Video)

5.065 ori
<b>HTC Wildfire S review În varianta roz - telefon feminin și aplicații Android pentru sexul frumos (Video)</b>Mobilissimo.ro a schimbat ușor formatul de review cu ocazia sosirii lui HTC Wildfire S în redacția sa, mai ales că acesta era de culoare roz. Astfel, am realizat recenzia din punctul de vedere al unei domnișoare care intră în universul Android. Ce...

Mobilissimo.ro a schimbat ușor formatul de review cu ocazia sosirii lui HTC Wildfire S în redacția sa, mai ales că acesta era de culoare roz. Astfel, am realizat recenzia din punctul de vedere al unei domnișoare care intră în universul Android. Ce a ieșit vedeți mai jos, iar telefonul ne-a fost furnizat că de obicei de către evoMAG.ro.

Scos din cutie aici, acest smartphone roz a fost anunțat la începutul anului și era modelul cu prețul cel mai accesibil dintre cele 5 terminale cu care HTC a început anul. Nu vă lăsați păcăliți de dimensiunile sale, căci acest terminal se descurcă excelent cu sarcinile sale și aplicațiile, evident cu puțin ajutor din partea lui Task Killer.

HTC Wildfire S scos din cutie

Măsurând doar 10 cm lungime și 12.4 mm grosime, telefonul Wildfire S cântărește 105 grame și vine cu un display TFT capacitiv de 3.2 inchi, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli. Designul sau este cel obișnuit HTC, iar telefonul include chiar și acea "barbie" specifică primelor modele Android. Sub ecran avem cele 4 butoane capacitive clasice pentru un handset cu sistemul de operare mobil al celor de la Google, iar în lateral butoanele de volum și portul microSUB. în partea superioară se afla jackul audio și butonul On/OFF.

în spate se afla camera de 5 megapixeli cu bliț LED și difuzorul destul de puternic, plus logo-ul HTC. Pentru cei cu degete groase tastatura virtuală va fi o problemă, dar cum am menționat la început acest review este adresat fetelor, deci degetele groase nu sunt o problemă în acest caz. Dotările lui HTC Wildfire S mai includ și 512 MB ROM și 512 MB RAM, iar aceștia din urmă vă vor face probleme, mai ales când doriți să rulați câteva aplicații simultan. Procesorul noului Wildfire este un Scorpion de 600 MHz, iar telefonul vine la pachet cu un card microSD de 2 GB, dacă vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare.

Camera HTC Wildfire S

La capitolul conectivitate nu am avut probleme, deoarece terminalul are asigurată o conexiune HSDPA de 7.2 Mbps, plus WiFi și Bluetooth 3.0. Ca de obicei pentru un HTC al ultimilor ani experiența lui Android (Gingerbread în acest caz) este personalizata cu HTC Sense, într-o variantă mai veche decât cea de pe modele precum HTC EVO 3D sau Sensation de exemplu. Totuși, interfața se descurcă OK, deși există momente când trebuie să îi dăm force close elementului Sense când ne aflăm în anumite aplicații solicitante.

Camera lui Wildfire S face poze rezonabile și vine cu un senzor de 5 megapixeli, autofocus, bliț LED și detectare facială. Iată o mostră aici:

Mostra foto HTC Wildfire S

Din păcate la capitolul captura video lucrurile nu mai stau atât de bine, deoarece Wildfire S suporta înregistrare VGA la 24 fps maxim.... Iată despre ce e vorba:

și acum am ajuns la partea care le interesează pe domnișoare.... Da, se poate juca Angry Birds pe telefon și da, am instalat și câteva aplicații mai feminine: o listă de rețete, un ghid pentru cocktailuri, o aplicație horoscop cu widgetul aferent, un calendar pentru menstruație, jocul Slice It, aplicații de shopping și luat notițe pentru cumpărături și alte câteva softuri.

HTC Wildfire S spate

Bateria lui HTC Wildfire S rezista până la 2 zile de funcționare, iar fără a solicita terminalul prea mult obțineți și 3 zile, evidend lăsând-o mai moale cu WiFi-ul. Dacă aveți în plan o zi de Angry Birds, 3G, WiFi, navigat pe net și verificat Facebook, atunci așteptați-vă la doar o zi de funcționare.

Per total acest telefon este excelent pentru o domnișoară care vrea să învețe ce înseamnă Android, iar prețul sau nu este deloc de lepădat: 1037 de lei la evoMAG.ro.

Review HTC Wildfire S:

HTC Wildfire S
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×