Huawei Honor 8X Review (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 523 ori
<b>Huawei Honor 8X Review</b>Huawei Mate 20 Lite a fost apreciat de noi, fiind poate cel mai atractiv telefon midrange din a doua parte a lui 2018, poate chiar pe întregul an. Ce aţi spune de o variantă XXL a sa? Aşa am putea defini Huawei Honor 8X, care vine cu acelaşi procesor şi..

Introducere

Huawei Mate 20 Lite a fost apreciat de noi, fiind poate cel mai atractiv telefon midrange din a doua parte a lui 2018, poate chiar pe întregul an. Ce aţi spune de o variantă XXL a sa? Aşa am putea defini Huawei Honor 8X, care vine cu acelaşi procesor şi o cameră cu performanţă similară. Da, ştiu, nu are 4 camere, dar nici nu are nevoie.

Plusează cu o nouă abordare de design, ecran de 6.5 inch, procesorul Kirin 710 cu AI de pe Mate 20 Lite şi GPU Turbo pentru gameri. E un device de PUBG şi Netflix, cu siguranţă şi rămâne să aflăm dacă bateria e pe măsură aşteptărilor. Costă 1.249 lei la Quickmobile, 1.209 lei la eMAG.ro şi 1.199 lei la evoMAG.ro. Telefonul a fost lansat în septembrie 2018 şi a ajuns la noi în ţara în această iarnă.

Hai să vedem ce poate.

Video Review Huawei Honor 8X

Disponibilitate Huawei Honor 8X

Prețuri actualizate
  • 1
Huawei Honor 8X
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×