Huse HTC One Review + Concurs: produse Cubz și Rock oferite de MobileDirect.ro (Video)

7.034 ori
<b>Huse HTC One Review + Concurs: produse Cubz și Rock oferite de MobileDirect.ro (Video)</b>Ca de obicei atunci când avem un super smartphone în teste, avem și câteva huse pentru acest device primite la review. E vorba în acest caz despre HTC One, cumpărat de către un coleg de-al nostru și care are 4 huse în teste de la MobileDirect.ro....

Ca de obicei atunci când avem un super smartphone în teste, avem și câteva huse pentru acest device primite la review. E vorba în acest caz despre HTC One, cumpărat de către un coleg de-al nostru și care are 4 huse în teste de la MobileDirect.ro.

Dintre aceste 4 huse puteți câștiga 3 la concursul nostru despre care aflați detalii mai jos. Dar haideți să vorbim despre huse!

1) Husa HTC One - CUBZ Rock ultraslim Book Type orange/negru

Husa HTC One - CUBZ Rock ultraslim Book Type neagra

Primele două sunt de tip Book sau Flip dacă vreți și au branding Cubz Rock. E vorba despre o husă ultraslim neagră și una portocalie, cu preț de 89 de lei și garanție pe un an. Designul este minimalist, iar husele au avantajul protecției ecranului prin partea flip și avantajul introducerii fără probleme a handsetului în husa.

Spatele acestui accesoriu este semi transparent, permițând utilizatorului să arunce o privire asupra terminalului său. Husa adăugă doar 4 mm la grosimea handsetului și vine cu decupaj pentru cameră, porturi și butoane.

2)  Husa HTC One - Brushed Aluminium Black Metal/Silver Metal de la CUBZ

Husa HTC One - Brushed Aluminium Silver Metal de la CUBZ

Husa HTC One - Brushed Aluminium Black Metal de la CUBZ

Următoarele 2 huse sunt tot de marcă Cubz și e vorba aici despre accesorii cu aluminiu satinat, de culoare argintiu metalizat și negru metalizat. Ele costă 45 de lei și vin cu garanție pe un an. Husele au inserții de aluminiu satinat, nu păstrează urmele degelor utilizatorului și adăugă doar 1 mm în grosime telefonului.

E drept că e un pic mai greu să scoateți telefonul din husa, dar cu răbdare reușiți. Preferata mea a fost husa argintie din aluminiu, în cazul în care vă întrebați.

Le mulțumim celor de la MobileDirect.ro pentru device-urile primite în teste și aflați condițiile concursului, de pe forum, pentru a câștiga una din cele 3 huse puse la bătaie.

HTC One
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×