iHunt One Love Review (Introducere, Design, Display)

3.236 ori
<b>iHunt One Love Review</b>Nu se putea un moment mai bun pentru debutul unui telefon numit "One Love" decât începutul lunii februarie. Cu această denumire romantică a prins Valentine's Day şi Dragobete şi apoi va putea fi cadorisit şi de 1 şi 8 martie. Terminalul costă 675 lei..

Introducere

Nu se putea un moment mai bun pentru debutul unui telefon numit "One Love" decât începutul lunii februarie. Cu această denumire romantică a prins Valentine's Day şi Dragobete şi apoi va putea fi cadorisit şi de 1 şi 8 martie. Terminalul costă 675 lei la iHunt.ro şi e probabil cel mai accesibil telefon cu cameră cu stabilizare optică. Îl puteţi câştiga la concurs, dar despre asta aţi aflat mai multe aici.

Avem de-a face cu un phablet solid aici, unul cu panou frontal 2.5D arătos şi care propune şi o cameră selfie cu blitz LED. Trebuie spus că iHunt One Love a venit şi cu destul de multe accesorii la pachet, de la clasicele căşti, încărcător şi cablu USB la o husă din gel TPU şi o folie protectoare pentru ecran. După câteva telefoane iHunt interesante, precum modelul Freedom, hai să vedem în ce măsură ne surprinde One Love.

Design iHunt One Love

Masivitate, nu pasivitate

Există 3 tipuri de telefoane pe lumea asta, când vine vorba de confort de utilizare: telefoanele masive şi grele, cele medii şi cele uşoare şi slim. iHunt One Love s-ar înscrie undeva între mediu şi apropiat de zona masivităţii, prezentându-se ca un phablet de 5.5 inch cu talie peste medie, de 9.9 mm.

Asta îl face la fel de gros ca OnePlus 2, dar mai uşor cu 5 grame măcar, la ai săi 170 de grame. Masivitatea îi asigură aici o siguranţă a utilizării şi garantează că stă bine în mâna ore întregi de gaming sau filme. În spate găsim un capac din policarbonat, care se detaşează şi ataşează destul de uşor şi ascunde două slot-uri SIM şi unul microSD, dar şi o baterie neînlăturabilă, cel puţin nu de către utilizatorului de rând.

Cu construcţie solidă, panou 2.5D şi rama metalică, telefonul nu e rău pentru preţul plătit. Zona frontală e totuşi magnet de amprente. Aderenţa este bună, butoanele au feedback OK, iar utilizarea cu o singură mână nu ne-a pus probleme. Pentru un terminal cu ecran de 5.5 inch şi în această gamă de preţ aş spune că designul e acceptabil spre bun.

Display iHunt One Love

Nu neglijează aspectul vizual, se descurcă rezonabil

iHunt One Love se prezintă la apel cu clasicul ecran de 5.5 inch IPS LCD, probabil cel mai răspândit tip de panou văzut de noi în ultimul an. Avem de-a face cu un IPS LCD cu rezoluţie Full HD, ceea ce nu e rău deloc la acest preţ.

Ecranul lui iHunt One Love vazut la microscop

Afişează 16 milioane de culori şi a fost pus la treabă de noi folosind aplicaţia Gallery ca player video. Panoul este unul de tip 2.5D, cu muchii cu grosime nici prea scăzută, nici exagerat de mare. Experienţa de vizualizare implică o luminozitate OK, unghiuri largi de vizualizare, culori vii şi un contrast modest totuşi. Pixelii au aranjament RGB Stripes, clasic, iar la testul cu luxmetrul am atins 309 LUX.

Luminozitate ecran iHunt One Love

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 286.iHunt One Love309 (LUX)
 • 287.HTC U12+306 (LUX)
 • 288.ASUS ZenFone Max ZC550KL304 (LUX)
 • 289.Karbonn Sparkle-V303 (LUX)
 • 290.Allview V1 Viper I4G302 (LUX)
 • 291.LeTV 1S297 (LUX)
 • 292.Huawei Mate 10 Lite294 (LUX)
 • 293.Allview V1 Viper e293 (LUX)
 • 294.ZTE Nubia Z11 Mini289 (LUX)

Rezultatul este modest, dar în limitele normale. Cu această ocazie îi surclasam totuşi pe ASUS ZenFone Selfie sau ZenFone 2 Laser la luminozitate şi rămânem totuşi sub Huawei P8 şi LG AKA. iHunt e generoasă cu setările pentru display, cele din gama Miravision: moduri Standard/Vivid/User, iar cel User oferă următoarele opţiuni reglabile: contrast, saturare, luminozitate, claritate, temperatura culorii şi contrast dinamic.

Putem umbla şi la luminozitate adaptivă, mărimea fontului şi per total rămânem cu un display bunicel la preţul practicat.

 • 1234
iHunt One Love8,4010
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×