iHunt S60 Discovery Review (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  iHunt 309 ori
<b>iHunt S60 Discovery Review</b>Întregim tripleta de telefoane iHunt testate în ultima lună cu iHunt S60 Discovery, care vine cu un corp robust şi cameră duală în spate. E un telefon masiv pentru o diagonală de 5.5 inch, dar pe bună dreptate, pentru că are o baterie generoasă şi corp..

Introducere

Întregim tripleta de telefoane iHunt testate în ultima lună cu iHunt S60 Discovery, care vine cu un corp robust şi cameră duală în spate. E un telefon masiv pentru o diagonală de 5.5 inch, dar pe bună dreptate, pentru că are o baterie generoasă şi corp ranforsat cu cauciuc şi plăci de metal.

Păstrează şi un uşor aer cyberpunk datorită acelor şuruburi la vedere şi are ceva elemente de fineţe şi eleganţă în stil Vertu. Dotările sunt mai degrabă low midrange, cu accentul pe bateria de 5.580 mAh şi cameră duală din spate. Telefonul costă 799 de lei şi având în vedere acele tool-uri speciale pe care le are la bord, e clar destinat publicului masculin activ, din domenii ca inginerie, arhitectură, dar şi meşteri, zugravi, mecanici.

Aflaţi în rândurile următoare ce are special acest telefon 4X4.

Video Review iHunt S60 Discovery

Disponibilitate iHunt S60 Discovery

Prețuri actualizate
  • 1
iHunt S60 Discovery
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×