Încărcător wireless Qi Freedy review + concurs; Testat cu Galaxy S6 Edge+ şi foarte compact (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 3.410 ori
<b>Încărcător wireless Qi Freedy review + concurs; Testat cu Galaxy S6 Edge+ şi foarte compact (Video)</b>Am testat numeroase baterii externe la Mobilissimo.ro, dar p&acirc;nă acum nu şi un &icirc;ncărcător wireless. Un astfel de accesoriu a poposit recent pe masa noastră de teste, mulţumită celor de la eastcom.ro. Am testat acest &icirc;ncărcător...

Am testat numeroase baterii externe la Mobilissimo.ro, dar până acum nu şi un încărcător wireless. Un astfel de accesoriu a poposit recent pe masa noastră de teste, mulţumită celor de la eastcom.ro. Am testat acest încărcător wireless marca Freedy în tandem cu Samsung Galaxy S6 Edge+, care suporta încărcare de acest tip.

Produsul costă 139 de lei la eastcom.ro şi trebuie să aflaţi că Eastcom Tradingimporă şi distribuie în România încărcătoare, accesorii Anker, huse şi folii pentru terminale mobile, dar şi căşti şi alte accesorii. Firma distribuie produse şi spre retaileri că eMAG.ro, Cel.ro sau Ilex. Revenind la accesoriul de faţă, el este compact şi foarte portabil, nefiind mai mare decât un phablet generos.

Device-ul vine cu garanţie pe 12 luni, măsoară 12 mm în grosime şi e compatibil cu terminalele ce suportă încărcare wireless în standardul Qi. Cântărind 84.5 grame, acest model vine cu suport pentru input de 5V/1.8A şi output de 5V/1A. Pe site-ul oficial este estimat faptul că acest încărcător poate alimenta la nivel de 100% o baterie de 2200 mAh în 4 ore.

Încărcător wireless Qi Freedy review + concurs; Testat cu Galaxy S6 Edge+ şi foarte compact (Video)

La testul nostru cu Galaxy S6 Edge+ am avut nevoie de 3 ore pentru a încărca o baterie de 3000 mAh, deci nu stă rău deloc micul accesoriu. Încărcarea se realizează prin inducţie şi e oferită şi pentru tablete şi telefoane. Acest încărcător universal wireless hibrid este produs în Coreea de Sud şi are un LED de status sub clapeta care ţine fixat terminalul. El este roşu la încărcare şi verde când se finalizează procesul.

Qi Freedy

Avem şi o clapetă care se înlătură pentru a dezvălui portul microUSB, la care conectăm cablul oferit la pachet. Terminaţia sa USB e conectată fie la priză, fie la PC şi începe apoi încărcarea wireless. Produsul poate opera la temperaturi cuprinse între minus 10 şi 60 de grade Celsius. Eastom are acest produs în stoc, iar marele său avantaj este faptul că elimină necesitatea atașării cablului de telefon.

Qi Freedy

Îi acordăm nota 9 din 10 pentru că uneori conexiunea fără fir se mai întrerupe între încărcător şi telefon (de 3 ori în 3 ore, la testul nostru). Şi acum hai să vedem cum puteţi câştiga acest încărcător, compatibil cu modele Samsung, LG, Lumia şi Motorola, printre altele.

Iată regulile concursului:

  • Like la pagina de Facebook eastcom.ro
  • Vizitaţi pagina de produs de pe site-ul eastcom.ro
  • Postaţi un comentariu la acest articol, cu răspuns la întrebarea "Care consideraţi că e viitorul încărcării wireless?"
  • Share public pe contul personal de Facebook la recenzie

Cele 4 capturi vor trebui trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro, cu subiectul "Concurs încărcător Freedy eastcom.ro", plus numele vostru real, numărul de telefon şi adresa. Tragerea la sorți va avea loc pe date de 3 septembrie la ora 21, prin random.org!

Prezentare încărcător wireless Qi Freedy

Samsung Galaxy S6 Edge+
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×