LG G4 Preview (mini review): pielea se simte excelent, telefonul e uşor, iar opţiunile camerei sunt variate (Video)

3.987 ori
<b>LG G4 Preview (mini review): pielea se simte excelent, telefonul e uşor, iar opţiunile camerei sunt variate (Video)</b>Pe 28 aprilie a fost anunţat oficial LG G4, telefonul flagship al celor de la LG pe anul 2015 şi iată că deja pe 29 aprilie am avut ocazia să vă prezentăm un clip hands on cu acest terminal. Clipul poate fi văzut mai jos, iar mai multe detalii...

Pe 28 aprilie a fost anunţat oficial LG G4, telefonul flagship al celor de la LG pe anul 2015 şi iată că deja pe 29 aprilie am avut ocazia să vă prezentăm un clip hands on cu acest terminal. Clipul poate fi văzut mai jos, iar mai multe detalii aflaţi în rândurile următoare.

Avem de-a face cu un telefon care inaugurează un capac spate acoperit cu piele, prelucrata ca şi pielea poşetelor de lux, cu multe săptămâni de muncă în spate. Există şi versiuni cu capac spate din plastic, după cum se vede şi în preview. Varianta acoperită cu piele are şi o cusătură aplicată pe mijloc, care face terminalul să arate ca o minge de fotbal american. Lookul este unul foarte atractiv şi elegant, iar feelingul e foarte plăcut, atunci când atingem spatele handsetului.

LG G4 măsoară 9.8 mm în grosime şi este uşor curbat, iar butoanele sale fizice sunt plasate în spate, după cum ne-am obişnuit deja de 2 generaţii LG G. Terminalul cântăreşte 155 de grame, dar da senzaţia că e mai uşor de atât atunci când îl ţinem în mână. El vine cu un ecran Quad HD de 5.5 inch, cu panou Quantum LCD, care are contrastul cu 50% mai bun decât al lui LG G3 şi culorile în gama cu 20% mai largă decât predecesorul, dar şi luminozitate mai ridicată.

LG G4 Preview (mini review): pielea se simte excelent, telefonul e uşor, iar opţiunile camerei sunt variate (Video)

Pot spune că am observat că ecranul e destul de luminos, dar nu îl simt peste un Galaxy Note 4 sau iPhone 6 Plus de exemplu, dar peste LG G3 da. Menţionez că am avut pentru preview o unitate de test şi nu cea finală, în cazul în care remarcaţi imperfecţiuni. La interiorul acestui device se afla un procesor hexa core Snapdragon 808, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD şi o baterie de 3000 mAh înlăturabil[.

LG G4

În spate se afla o cameră de 16 megapixeli, cu stabilizare optică pe 3 axe şi nu 2 ca la LG G3. Primim şi phase detection/laser focus, bliţ si un senzor special color spectrum sub bliţ, pentru captura cu culori realiste. Exista şi captura video 4K sau Full HD la 60 FPS. O noutate este deschiderea F/1.8, care permite captura luminii cu 11% mai mult decât pe Galaxy S6. Camera frontală e una de 8 MP şi oferă filmare 2160p.

LG G4

O surpriză plăcută a fost la capitolul software al camerei. Puteţi folosi un mod ultra simplu de captură, cu o singură apăsare pe ecran pentru a face o fotografie, apoi un mod standard, practic cel de pe LG G Flex 2 şi apoi modul manual, cu foarte multe opţiuni, inclusiv captura RAW, opţiuni shutter speed, ISO, balans de alb, focalizare, histograma, expunere şi altele. Se poate realiza si o panorama de 104 megapixeli.

Terminalul oferă şi suport pentru încărcare wireless folosind accesorii speciale pentru carcase, iar ca OS primim Android 5.1 cu LG UX 4.0 aplicat peste. Interfaţa este în proporţie de 90% similară cu cea de pe LG G Flex 2 şi include funcţii că Smart Notice, care va anunţa automat dacă e ziua cuiva, dacă trebuie salvat un număr de telefon care v-a sunat, dacă trebuie să vă luaţi alte haine dacă plouă şi multe altele.

LG G4

Există şi LG Health şi acel Smart Bulletin care vă familiarizează cu funcţiile acestui smartphone. Terminalul sta excelent în mână, are o interfaţă foto prietenoasă, se mişcă rapid si fara lag, iar jocurile şi clipurile video arata excelent pe ecran. Culorile sunt excepţionale aici, trebuie subliniat asta, iar volumul e destul de ridicat, nu departe de cel al lui Galaxy S6. Am realizat şi un benchmark, dar aceasta e o versiune de test, deci cele 10k puncte în 3DMark nu sunt un reper prea bun.

Am remarcat şi că telefonul nu suferă de supraîncălzire, deşi l-am forjat destul de mult. Cam acestea ar fi primele impresii legate de LG G4 şi revenim cu o recenzie completă atunci când primim smartphone-ul în versiunea finală. [FORUM]

LG G4 Preview

LG G4
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×