LG KS360 intr-o recenzie video marca Mobilissimo

Autor:  | Publicat în:  LG 9.755 ori
<b>LG KS360 intr-o recenzie video marca Mobilissimo</b>Dupa cum va promiteam ieri, iata ca va prezentam recenzia lui LG KS360, cel mai nou telefon oferit de Orange si promovat prin intermediul unui clip al trupei Voltaj filmat integral cu acest telefon. Sunteti pasionati de messaging? Atunci veti aprecia cu...

Dupa cum va promiteam ieri, iata ca va prezentam recenzia lui LG KS360, cel mai nou telefon oferit de Orange si promovat prin intermediul unui clip al trupei Voltaj filmat integral cu acest telefon. Sunteti pasionati de messaging? Atunci veti aprecia cu siguranta acest telefon destinat adolescentilor, pe care noi l-am analizat in aceasta recenzie video:

Terminalul dispune de un ecran TFT, memorie interna de 15MB, tastatura QWERTY si o camera cu rezolutie de 2 megapixeli care suporta inregistrare video si a dat nastere clipului "Dematurizarea" al trupei Voltaj, pe care il puteti urmari aici. LG KS360 incorporeaza si un slot microSD si o baterie Li-Polimer de 800 mAh, care rezista 5 ore in mod convorbire si 444 de ore in mod standby si poate fi al vostru pentru 79 EUR, cu un abonament contractat pe 24 luni cu Orange Romania.

In ce priveste conectivitatea, noul telefon LG suporta Bluetooth, USB, WAP, GPRS, EDGE, streaming si modem, iar la capitolul media beneficiati de un MP3 player, radio FM si video player. KS360 poate fi achizitionat acum la pretul de 79 de euro cu abonament Orange pe 24 de luni.

Multumim agentiei de PR Ogilvy Romania pentru terminalul pus la dispozitie pentru aceasta recenzie!

LG KS360
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×