LG Prada II intr-o recenzie marca Mobilissimo (Video)

2.076 ori
<b>LG Prada II intr-o recenzie marca Mobilissimo (Video)</b>Daca sunteti in cautarea unui telefon mobil elegant si performant, LG Prada II este raspunsul, terminalul fiind rezultatul colaborarii dintre celebrul producator de telefoane LG si consacratul brand din lumea modei, Prada. Ce ne-a placut si ce nu am...

Daca sunteti in cautarea unui telefon mobil elegant si performant, LG Prada II este raspunsul, terminalul fiind rezultatul colaborarii dintre celebrul producator de telefoane LG si consacratul brand din lumea modei, Prada. Ce ne-a placut si ce nu am apreciat la acest model, aflati din recenzia noastra video, prezenta mai jos:

In primul rand Prada II este mai gros decat predecesorul sau, fapt explicat prin prezenta unei tastaturi QWERTY, iar printre dotarile telefonului se mai numara si o camera frontala VGA si un display touchscreen de 3 inchi. Camera noului model LG Prada suporta o rezolutie de 5 megapixeli si foloseste o lentila Schneider Kreuznach, blitz si oglinda.

Surprinzator sau nu, LG Prada II suporta multi touch, ceea ce inseamna ca handsetul permite zoomingul in si out cu ajutorul degetelor utilizatorului, desi aceasta functie nu atinge inca nivelul celei de pe iPhone. De remarcat este calitatea inregistrarii video pe care o suporta camera, ea realizandu-se la o rezolutie de 720 x 480 pixeli.

Evident, acest model are si defecte, cum ar fi difuzorul slab incorporat, sau browserul full HTML cu care vine telefonul. Acesta din urma se incarca greu si este greu de controlat, dar mai multe impresii aflati din recenzia video de mai sus.

LG KF900 Prada
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×