Mobilissimo prezinta recenzia video a lui HTC Touch Diamond

3.513 ori
<b>Mobilissimo prezinta recenzia video a lui HTC Touch Diamond</b>Dupa ce am trecut celebrul HTC Touch Diamond printr-o serie de teste si o analiza riguroasa, va prezentam recenzia video a terminalului, care va va convinge daca handsetul este un rival demn sau nu al lui iPhone 3G. Vom reveni peste cateva zile si cu...

Dupa ce am trecut celebrul HTC Touch Diamond printr-o serie de teste si o analiza riguroasa, va prezentam recenzia video a terminalului, care va va convinge daca handsetul este un rival demn sau nu al lui iPhone 3G. Vom reveni peste cateva zile si cu modalitatea de instalare a softului GPS iGO 2008 pe HTC Touch Diamond:

Va reamintim ca terminalul analizat de catre noi in clipul de mai sus este unul Windows Mobile 6.1 dotat cu display touchscreen si pus la dispozitie de catre Arobs Transilvania, carora le multumim inca o data. Atuul acestui telefon HTC este cu siguranta interfata, care a continuat sa ne uimeasca de-a lungul testelor, TouchFLO 3D facand repede uitata experienta de pe iPhone.

Evident, telefonul nu este perfect si daca ii cautam cu adevarat nod in papura, putem mentiona lipsa unui slot microSD, compensata de prezenta memoriei interne de 4 GB, prea putin pentru cei care folosesc smartphone-ul drept principalul terminal portabil. Desi un feature ignorat de marile companii, camera lui HTC Touch Diamond este rezonabila, avand o rezolutie de 3.2 megapixeli, dar din pacate soseste fara blitz si oglinda. Evident interfata TouchFLO 3D isi pune in evidenta functiile cu ajutorul unor meniuri foarte user friendly si prin care se navigheaza cu placere si usurinta.

Opera 9.5 este in actiune pe acest handset, care exceleaza si la capitolul email, rularea softurilor din pachetul Office Mobile dar si rularea aplicatiilor GPS. Concluzia? Cei mai buni 18 milioane si jumatate pe care ii puteti cheltui vor fi pentru acest telefon mobil, asta daca nu doriti sa asteptati varianta sa cu tastatura QWERTY, Touch Pro.

Clip:

HTC Touch Diamond
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×