Retro Review Motorola RAZR V3: telefon subţire cu clapetă, rămâne "tăios" şi elegant după mai bine de un deceniu (Video)

6.076 ori
<b>Retro Review Motorola RAZR V3: telefon subţire cu clapetă, rămâne "tăios" şi elegant după mai bine de un deceniu (Video)</b>Rubrica Retro Review continuă, azi cu Motorola RAZR V3, unul dintre cele mai elegante modele cu clapeta din istorie. Terminal lansat în anul 2004, V3 se remarcă prin greutatea scăzută şi afişajul generos, ce oferea utilizatorului 9 rânduri de text.

Rubrica RETROreview continuă, azi cu Motorola RAZR V3, unul dintre cele mai elegante modele cu clapetă din istorie. Terminal lansat în anul 2004, V3 se remarcă prin greutatea scăzută şi afişajul generos, ce oferea utilizatorului 9 rânduri de text.

Era un model promovat ca "ascuţit", ca o "lamă de ras", de aici şi numele său RAZR (Razor). E interesant că deşi handsetul e compact, ambalajul său era amplu, incluzând un manual uriaş, cablu USB, încărcător şi o pereche de căşti cu cablu mini USB. Cu o construcţie solidă ce include mult aluminiu, terminalul îşi merita sutele de dolari de la debut.

Tastatura era aplicată pe o placă metalică şi avea butoane electroluminescente care făceau furori în anul de debut. RAZR V3 permitea şi navigarea pe web via WAP şi oferea şi o calitate cristal a apelurilor telefonice. Bateria nu era rea deloc, mai ales că dubla cele 2 sau 3 ore clasice ale unui clamshell, oferind 6.5 ore de convorbiri şi surclasând rivalii.

Păcat că meniurile erau cam alambicate şi complicate, stricând puţin din şarmul produsului. Rămâne totuşi designul iconic, inclusiv acea bărbie de sub tastatură şi calitatea ireproşabilă a acusticii, cu aportul stereofoniei. Nu e de mirare că există o parte din public ce inca aşteaptă revenirea seriei RAZR.

RETROreview Motorola RAZR V3

Motorola RAZR V3, Motorola RAZR V3i
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×