Motorola V70 RetroReview: precursorul lui Motorola Aura şi un model cu clapetă rotativă şi iluminare fascinantă (Video)

1.965 ori
<b>Motorola V70 RetroReview: precursorul lui Motorola Aura şi un model cu clapetă rotativă şi iluminare fascinantă (Video)</b>Ne continuăm seria de recenzii RetroReview, astăzi cu un model Motorola, pe numele său Motorola V70 şi însemnat în istoria companiei care a inventat telefonul mobil. El debuta în anul 2002 şi se remarca prin clapeta rotativă, ce avea să servească drept..

Ne continuăm seria de recenzii RetroReview, astăzi cu un model Motorola, pe numele său Motorola V70 şi însemnat în istoria companiei care a inventat telefonul mobil. El debuta în anul 2002 şi se remarca prin clapeta rotativă, ce avea să servească drept inspiraţie şi pentru Motorola Aura.

Terminalul se distingea prin hubloul lucios din zona frontală şi prin designul compact. Corpul era metalic, dar clapeta era fabricată din plastic. Ea se putea roti la 360 de grade, acoperind şi descoperind o tastatură inedită, care nu era luminată cu LED-uri, ci cu un sistem electroluminescent special, pe bază de fâşii din cupru şi fosfor, integrate în cabluri care la trecerea curentului ofereau lumină.

Acest model costa 700 de dolari la debut şi venea cu navigare prin WAP 1.1, dar şi câteva jocuri. Interfaţa era prezentă sub formă de listă verticală de itemuri şi butoanele plasate în formă cifrei 8 erau folosite pentru navigarea în meniu. V70, evident, nu avea multe dintre dotările precum radio FM, Bluetooth, GPS sau WiFi, dar permitea să intrăm pe web, apelăm, trimitem mesaje şi jucăm jocuri.

Convertorul valutar era un plus aici, iar ca neajuns specific formatului amintim bateria ce oferea doar 2 ore şi jumătate de convorbiri. Rămâne totuşi designul ca punct forte aici, cu siguranţă inedit şi cu siguranţă irepetabil în viitorul apropiat.

Motorola V70 RetroReview

Motorola V70
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×