Nokia 8.1 Review (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Nokia  HMD Global 386 ori
<b>Nokia 8.1 Review</b>Nokia este în continuă evoluţie şi vine după un 2018 cu un telefon midrange excelent, Nokia 7 Plus. De abia în 2019 şi-a desfăcut aripile şi a lansat un flagship real, Nokia 9 Pureview, dar acest review e despre Nokia 8.1, telefon care sosea în..

Introducere

Nokia este în continuă evoluţie şi vine după un 2018 cu un telefon midrange excelent, Nokia 7 Plus. De abia în 2019 şi-a desfăcut aripile şi a lansat un flagship real, Nokia 9 Pureview, dar acest review e despre Nokia 8.1, telefon care sosea în decembrie 2018 şi care mi se pare mai degrabă înrudit cu Nokia 7 Plus, decât cu Nokia 8.

Costă 1.499 lei la eMAG.ro, 1.599 lei la Quickmobile.ro şi 400 de dolari pe Amazon. Este primul smartphone cu procesor Snapdragon 710 pe care îl testăm şi ca de obicei rulează un Android Pie curat în cadrul programului Android One. E o combinaţie de tehnologie de calitate de la Nokia, în frunte cu înregistrare audio OZO, optică Zeiss şi stabilizare optică. 

Are şi un breton destul de mare, dar bine camuflat din software şi vine cu o ramă metalică puternic accentuată, care mă duce cu gândul la un PlayStation Portable. Hai să vedem dacă e la fel de legendar precum consolă şi acest telefon.

Video Review Nokia 8.1

Disponibilitate Nokia 8.1

Prețuri actualizate
  • 1
Nokia 8.1
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×