Nokia N900, analizat intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)

6.214 ori
<b>Nokia N900, analizat intr-o recenzie Mobilissimo.ro (Video)</b>Nokia N900 este cu siguranta cel mai bun produs al companiei finlandeze din ultimii ani, el fiind la granita dintre smartphone, MID si tablet datorita functiilor sale. Iata ca am avut ocazia sa analizam acest super-terminal si vi-l prezentam in recenzia...

Nokia N900 este cu siguranta cel mai bun produs al companiei finlandeze din ultimii ani, el fiind la granita dintre smartphone, MID si tablet datorita functiilor sale. Iata ca am avut ocazia sa analizam acest super-terminal si vi-l prezentam in recenzia video de mai jos, cu toate detaliile aferente:

Acest "tablet cu functii de telefon" ruleaza OS-ul Maemo, care se comporta excelent, mai ales acum ca a primit si un update care ii ofera bug fix-urile si stabilitatea necesara. Inainte de update-ul de software, handsetul avea lipsuri precum faptul ca nu putea trimite MMS-uri, plus unele probleme in Maemo. Felicitam Nokia pe aceasta cale, pentru ca a aratat ca ii pasa de utilizatorii terminalelor sale, chiar daca finlandezii vor renunta probabil la dezvoltarea lui Maemo, in favorea platformei MeeGo.

Revenind la smartphone-ul N900, trebuie sa mentionam ca acesta este extrem de fiabil si rezistent, vine cu suport pentru fisiere DivX, doua difuzoare stereo care se comporta excelent, GPS si aplicatia gratuita OVI Maps. Capacitatea sa de stocare de 32 GB este inca un avantaj, plus browserul Mozilla care se afla pe terminal, cu tot cu suport Flash.

Camera de 5 megapixeli a terminalului este un mare plus, datorita unei interfate simpliste, a suportului pentru captura la 800 x 480 pixeli si 25 fps, in culori superbe si cu o calitate fara repros. In cele din urma, trebuie sa amintim si de interfata lui Nokia N900, customizabila si bazata pe o serie de "panouri", dar si de multitasking, care a fost rezolvat in mod simplu si eficient.

Cu siguranta este cel mai bun produs lansat de Nokia pana in acest moment, totodata suntem siguri ca odata cu modificarile din interiorul compaiei, vor aparea si alte terminale competitive!

Nokia N900
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×