Noua generatie de jocuri de la Nokia

8.870 ori

Noua generatie de jocuri de la Nokia Anunturile oficiale despre Nokia Next Generation fiind asteptate sa apara in curand, acest articol va analiza la ce ne- am putea astepta in baza a ce a fost deja dezvaluit publicului. Nu suntem 100% siguri daca va...

Noua generatie de jocuri de la Nokia

Anunturile oficiale despre Nokia Next Generation fiind asteptate sa apara in curand, acest articol va analiza la ce ne- am putea astepta in baza a ce a fost deja dezvaluit publicului.

Nu suntem 100% siguri daca va folosi numele N-Gage, dar pare posibil de vreme ce Nokia tocmai a sponsorizat Premiile de Jocuri BAFTA cu poster- ul cu logo- ul N-Gage intins peste tot. Din cauza acestei nesigurante, acest articol se va referi la inlocuitorul prezentului N-Gage sub numele de 'platforma de noua generatie'

Ce se intampla cu prezentul N-Gage si N-Gage QD? Ce se intampla cu Arena? Vor mai functiona jocurile de generatie actuala in noua generatie?

Originalul N-Gage clasic lansat in 2003 si scos din productie in 2004 atunci cand reproiectatul model dar de aceasi generatie N-Gage QD i- a luat locul. Modelul QD a fost si el scos din productie in 2006, si nu mai exista jocuri de prima generatie N-Gage in curs de dezvoltare. Ultima lansare de prima generatie a fost Payload, ce a fost lansat in aceasta luna, pentru a fi descarcat pe N-Gage Game Shop impreuna cu alte jocuri First Party. Prima generatie de N-Gage se pregateste pentru platforma Next Gen ce va aparea in prima jumatate a anului 2007. Cu toate acestea, veti putea sa cumparati jocuri de prima generatie N-Gage produse de Nokia prin descarcarea acestora din Game Shop.

Hardware- ul folosit pentru initialul model N-Gage este in curs de dezvoltare, nu de disparitie. In ciuda informatiilor furnizate de departamentul de marketing de la Nokia, N-Gage si N-Gage QD nu au fost console de jocuri, au fost telefoane de tip smartphone normale Nokia Symbian S60 prima editie in carcase orizontale. Nu exista nici un hardware special proiectat pentru jocuri in modelele N-Gage sau QD iar jocurile erau aceleasi cu cele de pe telefoanele Symbian S60 (de aceea jocuri piratate N-Gage puteau functiona pe alte telefoane S60 din aceasi perioada ca Nokia 3650). Platforma de noua generatie va include o gama de telefoane smartphone Nokia S60 de a treia editie, prin folosirea celui mai avansat model de software si hardware. Procesoarele vor fi de trei ori sau de patru ori mai rapide decat cele de pe N-Gage, vor avea mult mai mult RAM, si unele sau toate dintre ele vor avea cipuri pentru grafica 3D. Pentru mai multe informatii cititi sectiunea de mai jos despre hardware- ul Nex Gen.

N-Gage Arena va avea continuitate pe Next Generation si se va extinde pe masura ce Next Gen ofera mai multe functiuni.

Jocurile de generatie actuala probabil nu vor functiona pe Next Gen. Noile smartphones nu mai au carduri de memorie MMC, folosesc carduri mult mai mici miniSD si microSD astfel ca cardurile de jocuri N-Gage nu vor intra in noile telefoane. Descarcarea nu va functiona nici ea deoarece cele mai recente smartphone- uri folosesc Symbian S60 a treia editie pe cand N-Gage si N-Gage QD folosesc Symbian S60 1 Editie. Din diferite motive tehnice S60 a Treia editienu este compatibil cu 1 Editie, astfel ca jocurile proiectate pentru N-Gage si QD nu vor functiona pe telefoanele smartphone de a treia generatie.

Ce este Platforma de Jocuri de Noua Generatie?

Poza din filmul promotional de la Nokia's E3 despre platforma de noua generatie Platforma de jocuri Next Gen este o aplicatie software pre- instalata pe un numar necunoscut din cele mai recente telefoane smartphone Nokia Symbian S60 a 3- a editie si un fel de aplicatie PC Suite pentru a completa. Software- ul va permite descarcarea de jocuri direct pe telefon prin 3G sau wi- fi, fie pot cumpara jocurile prin descarcare pe computer si apoi sa le transfere pe telefon, asemanator cu modul in care oamenii cumpara muzica pe PC si apoi o transfera pe iPod. Aplicatia permite de asemenea descarcarea de demo- uri gratuite, si posibil inchirierea de jocuri ca descarcari la pret redus pe o anumita perioada. Jocurile pot fi platite prin creditul de pe telefon, sau prin abonamentul de utilizator, sau cu un card de debit sau de credit. Exista de asemenea indicatii ca carduri de descarcare similare cu cele folosite pentru cumpararea de credit pentru telefon vor fi disponibile la magazinele de telefonie si de jocuri, astfel ca oamenii pot cumpara de asemenea jocuri Next Gen cu plata in numerar.

Poza Next Gen N-Gage ArenaMoving fara posibilitate de descarcare.

Aplicatia Next Gen are de asemenea facilitati extinse pentru comunitate, permitand utilizatorilor sa trimita mesaje prietenilor, sa vizualizeze postari de mesaje, sa lase si sa citeasca recenzii de jocuri, sa provoace lumea la meciuri on- line, si sa vada ce jocuri au ceilalti oameni pentru a sti pe cine sa provoace.

Generatia originala N-Gage back din 2003 a lansat prima comunitate de jocuri on- line, N-Gage Arena, ce este foarte asemanatoare cu serviciul Xbox Live si ofera o gama similara de optiuni cum ar fi jocul on- line, panouri de mesaje, camere de chat, demo- uri ce pot i descarcate, sfaturi de joc etc. In centrul programului Arena este reteaua on- line de jocuri numit SNAP pe care Nokia a cumparat- o de la Sega. Aceasta retea ofera suport pentru mai multe tipuri de dispozitive pentru a juca impreuna, si a fost folosit in trecut pentru jocurile online PS2 precum si pentru cele de pe N-Gage. Reteaua SNAP si N-Gage Arena vor continua sa fie folosite pe platforma Next Gen.

(ALERTA DE CONFUZIE! VA RUGAM CITITI! – Reteaua SNAP nu trebuie confundata cu Snap Mobile, o gama de jocuri Java cu jucatori multipli publicata de Nokia. Jocurile Java folosesc si ele reteaua SNAP, dar nu au alta conexiune N-Gage, Arena sau platforma Next Gen. Numele similare au starnit confuzie, iar Nokia probabil ca ar fi trebuit sa foloseasca alt nume pentru gama Java, dar fie...)

Dispozitive Next Generation

Un model Nokia N93 cu Snakes conectat la televizor prin priza TV Out, platforma Next Gen se va extinde pe mai multe telefoane smartphone S60 de a treia editie, dar nu stim inca care sunt acelea. Software- ul de Next Gen va fi o caracteristica a dispozitivelor mai degraba decat o marca principala, cei mai multi dintre oamenii care vor cumpara smartphone- uri le vor cumpara in primul rand pentru telefon si in al doilea rand pentru jocuri. Poate sa sune ciudat, dar telefoanele smartphone depasesc cu mult la vanzari consolele din lumea intreaga, iar baza de utilizatori de jocuri pentru smartphone- uri este mai mare decat cea pentru orice tip de console de jocuri. Este similar cu modul in care industria jocurilor pe calculator s- a lansat pe computer.

Detaliile cu privire la dispozitivele ce vor oferi suport pentru platforma Next Gen sunt neclare. Nokia nu a facut nici un anunt cu privire la care dispozitive vor putea oferi suport pentru platforma Next Gen, cu exceptia faptului ca vor fi telefoane smartphone Symbian S60.

Originalul N-Gage si N-Gage QD au fost telefoane smartphone Symbian S60 prima editie complet standard, si in ciuda imaginii de marketing pe care au avut- o nu au avut nici un hardware specific pentru jocuri cu exceptia carcasei orizontale, asa ca s- a presupus ca platforma Next Gen va urma o formula similara, dar are o grafica avansata strict datorita procesoarelor mai rapide si mai multi RAM decat o au cele mai recente telefoane S60. Totusi, se pare ca cel putin cateva din aceste telefoane ce vor oferi suport pentru platforma Next Gen ar putea avea hardware de jocuri, precum cateva din telefoanele smartphone de la Nokia sunt echipate cu cipuri de accelerare grafica 3D, ce permit un 3D mai rapid si mai usor decat However, acum se pare ca cel putin unele din telefoanele care vor suporta platforma Next Gen poseda hardware pentru jocuri, deoarece unele din cele mai recente smartphone de la Nokia sunt dotate cu cipuri de accelerare a graficii premitand o redare 3D mai rapida si mai lina decat o permite doar procesorul principal al telefonului.

Daca aceste cipuri 3D sunt destinate folosirii cu platforma Next Gen, atunci putem presupune ca modelele de telefoane care vor suporta aceasta platforma vor fi: Nokia N93 si Nokia N95. La baza acestei teorii sta faptul ca N93 are deja instalat demo- ul unuia din jocurile generatiei viitoare, un joc de curse SF numit System Rush Evolution care utilizeaza cu folos cipul 3D (demo- ul se poate instala si pe alt telefon S60 Editia 3 fara cipuri 3D dar ruleaza prea incet pentru a se putea juca).

Interesant de mentionat ca N93 si N95 mai contin si mufe TV Out care se pot folosi pentru jocuri (sau pentru navigare web, sau orice alta functie a telefonului) la televizor, cu telefonul pe post de joypad si sistem de jocuri intr- unul. Poate ca aceasta va deveni o alta optiune standard al platformei Next Gen? Pana acum nu a fost intr- adevar o optiune deoarece telefoanele aveau rezolutia destul de mica, dar ultimele modele sunt destul de bune pentru afisaj pe TV si devin din ce in ce mai performante.

Din screenhot- uri se pare ca majoritatea jocurilor Next Gen au fost concepute avand in vedere un ecran vertical, acesta fiind formatul pe care sunt construite cele mai multe smartphone, dar trebuie notat ca Editia 3 S60 suporta ecrane de marimi si forme diferite. Anumite modele din Editia 3 au ecran vertical, unele sunt orizontale altele patrate, dar toate tipurile au capacitatea de a rula programele concepute pentru Editia 3 S60. Motivul pentru care acest lucru este posibil este ca jocurile si aplicatiile din Editia 3 pot fi concepute in asa fel incat sa se adapteze la ecrane de forme si marimi diferite, disponibile pe telefoanele pe care sunt instalate. De exemplu Snakes din Editia 3 S60 ar fi un exemplu pentru ca poate rula pe ecran vertical, orizontal si patrat.

Probabil ca Nokia va implementa aceasta adaptabilitate pe platforma Next Gen, pentru ca oricine sa beneficieze de aceasta tehnologie specifica smartphone. Modelele N93 si N95 pot fi folosite pe verticala, ca telefoane obisnuite, dar au si mod de afisare optional pe orizontala, potrivit pentru gaming. Cel putin unul din jocurile Next Gen, One Who’s Next, a fost adus ca exemplu de Nokia la Editia 3 folosind un mod de afisare verticala dar si orizontala, putandu- se adapta oricarui model de smartphone pe care ar putea rula.

Jocuri Next Gen Confirmate

Pana acum Nokia a anuntat jocurile Next Gen produse ca first- party, dar au fost si anunturi neoficiale de la Gameloft si EA conform carora aceste doua companii s- au angajat sa publice jocuri pentru platforma Next Gen ca third- party.

In continuare prezentam noile jocuri pe care Nokia le- a anuntat pana acum, publicate ca first- party. Aceste screenshoturi nu sunt definitive, ele au fost aratate prima data la Editia 3 din mai 2006, deci in varianta finala vor arata mult mai bine si cu o rezolutie mult mai mare. Unele dintre ele par sa fi fost create de la zero pentru a utiliza hardware- ul Next Gen , altele par sa fi fost concepute initial pentru prima generatie N-Gage si QD si probabil vor beneficia de unele actualizari grafice inainte de a fi publicate pentru platforma Next Gen:

Creatures Of The Deep screenshot Creatures Of The Deep

Un simulator de pescuit cu grafica 3D apreciabila. Exista un site oficial al jocului cu forum. Creatures Of The Deep include turnee de pescuit online prin N-Gage Arena, folosind pachetul de vibratii ale telefonului pentru a simula prinderea momelii.

Habbo Islands screenshot Habbo Islands

Aparut ca o colaborare intre Nokia si partenerii de la Finns Sulake, acest joc este bazat pe comunitatea online Habbo Hotel foarte populara. Pentru cei nefamilarizati cu el, este o lume electronica stilizata de tip Lego unde, practic, milioane de oameni din toata lumea se intalnesc, discuta, danseaza, intra pe jocuri sau isi decoreaza camera). Habbo Islands este pentru un singur jucator dar se poate intra in legatura cu utilizatorii Habbo Hotel din interiorul jocului.

Cu Habbo Islands se pare ca Nokia paraseste genul lor obisnuit de jocuri de actiune, iar descrierea oficiala si trailerul lasa impresia ca ar fi un mix de Animal Crossing, The Sims si Populous.

Mile High Pinball Next Gen screenshot Mile High Pinball

Acest titlu a fost deja lansat pentru generatia N-Gage actuala, totusi, judecand dupa marimea screenshot- urilor versiunea Next Gen va primi o noua pata de culoare odata cu noua grafica actualizata de inalta rezolutie. MHP e mai degraba un joc arcade decat unul pinball, si inca unul destul de bun. Scopul jocului este de a urca de pe o plansa subtire si inalta pe urmatoarea, incepand de la nivelul solului pana in spatiu. Exista o tabela cu scorul online, si puteti concepe propriile voastre planse si curse pe care sa le descarce si alti utilizatori.

One Whos Next screenshot One: Who's Next

Urmare a jocului N-Gage One, acesta a fost folosit de Nokia pentru a demonstra abilitatile grafice ale jocurilor Next Gen la expozitia E3 2006. A fost rulat pe un model N93, o dovada in plus ca cipurile 3D si modelul N93 vor face parte din platforma Next gen.

In caz ca nu stiti, One este un simulator 3D de arte martiale cu miscari preluate de la un campion real, Tommy Carruthers. Versiunea demonstrativa de la E3 a inclus si landscapes, precum si un mod portrait pentru joc, asa ca e posibil ca telefoanele cu ecrane orizontale sa faca si ele parte din platforma Next Gen.

Pocket Aces Texas Hold Em screenshot Pocket Aces: Texas Hold 'em

Practic este vorba de Poker on- line. Puteti juca cu oricine altcineva pe noua platforma Next Gen prin N-Gage Arena (exista si un mod off- line in care jucati cu computerul). Marea noutate a acestui joc este functia avatar prin care va puteti customiza caracterul 3D animat care reprezinta felul cum aratati. Puteti folosi banii virtuali pe care ii castigati in joc pentru a cumpara optiuni suplimentare de customizare a avatarului vostru.

Pro Series Golf screenshot Pro Series Golf

Un simulator de golf 3D care include suport pentru jocuri multiplayer online prin Arena. Cu toate ca acesta este o noua franciza de joc golf, exista o oarecare licenta prin faptul ca sunt inclusi ca si caractere jucatori din lumea reala: Sergio Garcia, KJ Choi, Retief Goosen, Annika Sorenstam, Colin Montgomerie si Casey Wittenberg.

Shadow Born screenshot Shadow- Born

Din descrierea oficiala Shadow- Born ar putea fi unul din cele mai ciudate si cu particularitatea de a fi special conceput pentru telefon. Este un RPG gotic in care trebuie sa "fuzionezi" personajului tau creaturi supranaturale pe care trebuie sa le antrenezi, ceea ce suna destul de standard. Cu toate astea jocul se autodepaseste, utilizand functiile din telefon care nu sunt destinate practic jocului, inclusiv mesaje text, To Do list si calendarul. E posibil ca unul din spiridusii pe care ii antrenezi sa iti trimita mesaje text cand i- ai uitat ziua de nastere sau ceva de genul asta.

Space Impact screenshot Space Impact

Dupa ce au reinventat clasicul lor joc Snake sub forma Snakes, Nokia reinventeaza acum celalalt joc clasic al lor, Space Impact, ca un joc de shoot- em- up cu derulare pe verticala. Acest gen de joc a fost considerat ideal pentru forma unui telefon, iar jocuri simlare Symbian S60 precum si Sky Force s- au dovedit foarte populare.

System Rush Evolution screenshot System Rush: Evolution

Urmare a jocului N-Gage System Rush, acesta este un joc stil Wipeout/F- Zero futuristic combat de curse in care trebuie sa conduci si sa pilotezi printr- o retea de computere tip Tron. Este fabricat de Ideaworks3D, o companie care a produs o serie de conversii foarte reusite de jocuri la actuala platforma N-Gage (Tony Hawk, Colin Mcrae, Tomb Raider, Pandemonium) si care pare sa inteleaga mai bine decat oricine altcineva cum sa adune cele mai biune particularitati de grafica si gameplay de pe hardware S60. System Rush a fost primul lor joc lansat complet original, si se pare ca au atins pragul maturitatii odata cu N-Gage. Speram sa vedem mai multe de la ei in viitor.

O versiune demo a System Rush Evolution este pre- instalata pe N93, si poate fi descarcata de pe pagina software a N93. Avest demo va functiona si pe alte Editii 3 S60, dar probabil va fi greu de jucat deoarece pana acum numai N93 si N95 au cipul 3D pe care se bazeaza jocul.

Lista de Rezerva

Nu s- a facut nici un anunt oficial despre asta, dar judecand dupa screenshot- urile interfetei de utilizator Next Gen, se pare ca Nokia urmeara sa lanseze cel putin cateva jocuri din catalogul de rezerva al generatiei actuale N-Gage pe viitoarea platforma Next Gen. Asta s- a si intamplat in oarecare masura odata cu re- lansarea jocului Snakes (in original conceput pentru Editia 1 S60 pentru promotia N-Gage) pe toate smartphones Editiei 3 S60. Daca Nokia au ales cele mai bune lansari ale lor din cele 56 titluri ale catalogului de rezerva, aceasta ar furniza imediat platformei douazeci si patru de jocuri foarte bune care au primit aprecieri generale peste 80% sau 90%.

Alte Posibile Jocuri Next Gen

Alte noi jocuri Next Gen produse ca first- party precum si noi jocuri Next Gen de la producatori terti precum Gameloft, EA si altii, sunt inca in pregatire desi nu au fost anuntate. Totusi, putem face cateva presupuneri in legatura cu acestea.

Vreau sa subliniez ca NU am nici o dovada solida ca aceste jocuri VOR FI lansate, dar sunt cateva dovezi indirecte in legatura cu acestea care indica POSIBILITATEA de a fi lansate:

Asphalt Urban GT 3?

- Ce ar putea fi: Un joc de curse arcade 3D similar cu Asphalt 1 si 2, similar in ton cu Burnout sau Need For Speed.

- De ce ar putea sa apara: N-Gage original a primit atat Asphalt 1 cat si Asphalt 2 inaintea oricarui alt sistem, iar producatorul lor Gameloft a declarat deja ca vor lansa jocuri pentru platforma Next Gen, deci daca va exista un Asphalt 3 acesta ar putea sa apara pe platforma. Gameloft au lansat deja un joc numit Asphalt 3, totusi este un simplu joc Java 2D si nu un titlu complex 3D, deci lansarea Asphalt 3 pe Next Gen va complet diferita.

Elder Scrolls Shadowkey 2?

- Ce ar putea fi: Un RPG freeform fantasy 3D la persoana intai amplasat intr- o lume imaginara la scara mare cu multe quest- uri si intrigi secundare.

- De ce ar putea sa apara: Producatorii Elder Scrolls Shadowkey RPG de pe N-Gage original au declarat pe propriul message board la scurt timp dupa lansarea acestuia ca lucreaza la o continuare comandata de Nokia. Dupa aceea nu s- a mai auzit nimic, dar daca se lucreaza la acest proiect ar putea sa fi fost deja avansat pentru platforma Next Gen. Ar fi foarte logic deoarece producatorii au mai spus ca aveau dificultati la integrarea lumii jocurilor pe hardware- ul N-Gage QD fara a incetini jocul.

Glimmerati 2?

- Ce ar putea fi: Un joc arcade 3D de curse cu o intriga interesanta cu personaje elegante.

- De ce ar putea sa apara: Lansat de cei de la Nokia si foarte apreciat, Glimmerati a fost un joc de curse amplasat intr- un cadru european elegant. Cativa membri ai echipei de proiectare au continuat sa posteze pe message board- ul N-Gage Arena mult timp dupa lansarea jocului, unul din ei supunand pe chat- ul Arena ca instrumentele de constructie a primei versiuni a jocului Glimmerati, care au presupus mult timp, ar putea foarte bine sa fie folosite pentru a crea o continuare in urmatoarele saptamani sau luni. Nu a putut spune mai mult. Oare Glimmerati 2 e pe drum?

Pathway To Glory 3?

- Ce ar putea fi: Un joc strategie World War Two, posibil izometric, posibil turn- based.

- De ce ar putea sa apara: Anuntat inainte de lansarea N-Gage original, jocul Pathway To Glory a fost perceput de majoritatea ca fiind cireasa de pe tort a primei generatii N-Gage. Acest joc de strategie WW2 a primit aprecieri universale in presa, si este greu daca nu imposibil sa gasesti altceva decat recenzii favorabile. PTG avea valori de productie fara precedent pentru un joc pe mobil, cuprindea nivele bazate pe mii de fotografii cu campuri de lupta reale, un fond muzical orchestral special compus si capturi de miscari ale unei trupe reale de 160 soldati din armata finlandeza. Jocul in sine continea inovatii cum ar fi multiplayer mobil internet care functioneaza in aria telefonului, un sistem pe jumatate turn- based unde poti reactiona la atacuri in timp ce acestea au loc, si un radio de teren care permitea trimiterea de mesaje vocale celorlalti lucatori on- line.

PTG a fost extrem de popular printre adeptii N-Gage oferind consolei N- gage mult asteptata receptie favorabila in presa despre jocuri, la fel ca si continuarea PTG: Ikusa Islands, si, de asemeni, alt joc de strategie High Seize de la Nokia/RedLynx. Pathway To Glory este de departe cel mai puternic brand din portofoliul Nokia ca first- party, si pare de neconceput ca nu vom mai vedea aparitia unui alt joc PTG pe platforma Next Gen. Ar fi ca Xbox fara Halo sau Nintendo fara Mario.

Pocket Kingdom 2?

- Ce ar putea fi: Un joc de lupta anime/hacker masiv multiplayer online, avand o serie de lupte automate, care pot fi customizate.

- De ce ar putea sa apara: Daca Pathway To Glory a fost cel mai bine primit joc produs de Nokia ca first- party pe prima generatie N-Gage, cel mai apreciat joc produs ca third- party este cu siguranta Pocket Kingdom: Own The World from Sega. Era un amestec ciudat de anime japonez si cultura occidentala hacker, centrat pe creaturi si obiecte foarte customizabile aflate in castele gigant plutitoare printr- o lume imaginara. A fost primul joc masiv multiplayer online facut vreodata, si multumita unei campanii foarte pricepute de marketing din 2004, PK a surprins aprecierile cele mai pozitive primite de N-Gage vreodata.

Nokia au declarat de cateva ori ca e in tratative cu Sega pentru o continuare. Rezultatul sau situatia acestor tratative nu se cunoaste, dar ar fi de inteles ca PK2 sa apara pe platforma Next Gen.

Requiem Of Hell 2?

- Ce ar putea fi: Un RPG izometric, de actiune, amplasat intr- o lume gotica sangeroasa fantastica, care probabil va include traduceri hilare in engleza.

- De ce ar putea sa apara: Requiem Of Hell a fost un joc first- party N-Gage produs pentru Nokia prin Digital Red, de un proiectant chinez. A fost folosit ca jocul star al seriei N-Gage atunci cand s- a lansat in China, la un party de lansare cu actori imbracati in caracterele jocului. China este una din pietele cu cea mai mare crestere in telefonie si jocuri, deci e posibil ca Nokia vor continua jocurile de productie chineza pentru platforma lor Next Gen. Lansarea RoH2 ar fi modul cel mai bun de evidentiere a acestui lucru.

Rifts 2?

- Ce ar putea fi: Un RPG 3D amplasat in lumea Rifts, unde magia si tehnologia se combina pe o Terra post- apocaliptica.

- De ce ar putea sa apara: Una din loviturile castigatoare ale Nokia a fost obtinerea licentei de producere a primului joc video bazat pe jocul cult pen- and- paper RPG Rifts. Creatorul jocului primise oferte de la companii de jocuri video pe care le- a refuzat, insa ceva din conditiile Nokia l- a convins sa le dea unda verde. Rifts pe N-Gage a primit recenzii foarte bune, iar designerul care a produs prima data jocul Rifts, Backbone Entertainment, are deja in creatie cel putin un joc Next Gen (Shadow- Born).

Snakes 2?

- Ce ar putea fi: Un joc arcade cu ritm rapid simplu de invatat dar greu de manevrat intr- o lume 3D vector neon stil retro.

- De ce ar putea sa apara: Snakes a primit recenzii foarte bune asigurand o atentie pozitiva pentru N-Gage, deci e posibil ca o continuare sa se afle in lucru si sa debuteze pe platforma Next Gen. Unul din producatorii primului Snakes a mentionat ceva in legatura cu o continuare desi nu s- a mai auzit nimic de atunci.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×