Prezentare CHOETECH T535-S: Încărcător wireless dual cu alimentare rapidă la 10W și conector USB Type-C

683 ori
<b>Prezentare CHOETECH T535-S: Încărcător wireless dual cu alimentare rapidă la 10W și conector USB Type-C</b>Astăzi am pentru voi o prezentare proaspătă, de această dată fiind vorba despre un încărcător wireless puternic și accesibil numit CHOETECH T535-S. Este primul contact cu un produs realizat de către compania chineză CHOETECH

UPDATE: Din partea celor de la CHOETECH am primit ulterior și un încărcător rapid cu tehnologie Quick Charge 3.0 ca urmare a rezultatelor nu tocmai ideale de încărcare wireless, referindu-ne desigur la timpul necesar pentru alimentare. Din păcate lucrurile nu s-au schimbat la refacerea testelor cu acest adaptor, o alimentare completă fiind realizată în aproximativ 2 ore și 30 minute în mod wireless, asta ținând cont de bateria de 4000 mAh de la bord. 

PREZENTARE: 

Astăzi am pentru voi o prezentare proaspătă, de această dată fiind vorba despre un încărcător wireless accesibil numit CHOETECH T535-S. Este primul contact cu un produs realizat de către compania chineză CHOETECH și veți afla din rândurile de mai jos impresiile formate despre dispozitiv, detalii tehnice și desigur suma la care acest accesoriu se comercializează + un voucher de reducere!

Unboxing și design

Primul lucru de pe listă este unboxing-ul și în cutia compactă pe care o vedeți mai jos primiți accesoriul de încărcare wireless și un manual de utilizare care vă poartă printr-un mic tutorial. Produsul se va conecta la încărcătorul smartphone-ului și asta este tot ce trebuie să faceți pentru a vă încărca wireless dispozitivul mobil.

CHOETECH T353-S

Ca design, pad-ul de încărcare wireless de față adoptă un look simplist și o construcție din policarbonat în zona inferioară, respectiv un material cauciucat și moale în zona superioară (unde va sta telefonul vostru) și care imită oarecum pielea. Interfața prin care se conectează acest dispozitiv este USB-C și există un LED în zona frontală care arată dacă telefonul vostru se încarcă sau nu. 

Specificații

Trecând acum la detaliile tehnice, aflați că CHOETECH T535-S este un încărcător cu 5 bobine - modalitate prin care oferă o eficiență sporită în materie de încărcare astfel că nu trebuie să vă faceți grijă de poziția în care plasați telefonul pe pad. Încărcarea este la 360 grade și se oferă suport pentru încărcarea simultană a 2 dispozitive. Apropo, pad-ul are 6 guri de ventilație în zona inferioară pentru disiparea căldurii.

CHOETECH T353-S

Pe lângă suportul de încărcare simultană wireless a 2 dispozitive, acest pad oferă și alimentare rapidă la 10W pentru fiecare terminal pus la încărcat în mod wireless. T535-S este compatibil cu telefoanele ce adoptă tehnologia Qi și o listă parțială a device-urilor compatibile aveți mai jos:

  • Încărcare rapidă (maxim 10W): Samsung Galaxy S9, S9+, Note 9, Note 8, S8, S8+, S7, S7 Edge, S6 Edge, Note 5
  • Încărcare rapidă (maxim 7.5W): iPhone X, XS, XS Max, XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus
  • Încărcare standard: Galaxy S6, S6 Edge, Nokia 9 și alte device-uri compatibile Qi 

Alimentarea se poate realiza și dacă aveți o husă aplicată pe smartphone, doar să nu fie mai groasă de 5 mm sau realizată din materiale ce includ magneți (ex: book cover) sau metal. Apropo de încărcarea rapidă, aceasta funcționează doar dacă aveți conectat încărcătorul telefonului ce permite această capabilitate. 

Impresii

CHOETECH T353-S

Am ajuns iată și la partea de impresii și vă pot spune că accesoriul de față își merită banii cheltuiți prin prisma funcționalități puse la dispoziție, referindu-mă în mod special aici la suportul pentru 2 dispozitive ce pot fi încărcate wireless simultan. Alte accesorii de încărcare cu acest feature la pachet ajung să fie destul de scumpe, astfel că CHOETECH T535-S are din start un plus în fața accesoriilor rival de pe piață. 

Test încărcare:

  • încărcare de la 50% la 60%: 20 minute
  • încărcare de la 50% la 75%: 55 minute
  • încărcare de la 50% la 100%: 1h 45 minute

CHOETECH T535-S

Am testat alimentarea wireless folosind un Samsung Galaxy Note 9 și cu toate că cea pe fir este mult mai rapidă, am apreciat tare mult nivelul de comoditate oferit. Totul funcționează ca la carte out-of-the-box și uiți de grija firelor și cablurilor care te-ar fi încurcat de regulă și la simpla primire a unui apel. E un accesoriu pentru cei care nu au neapărat nevoie de o alimentare super-rapidă, ci pentru cei care își petrec mare parte din zi la birou și vor să își știe device-ul mereu încărcat.

Mai sus vedeți câteva teste de încărcare și aflați că folosind codul promo CT535SEU puteți achiziționa acest încărcător wireless la prețul de doar 28.12 eur direct de pe site-ul Choetech.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×