Recenzie video Nokia 6230i

4.874 ori
<b>Recenzie video Nokia 6230i</b>Recenzie video a telefonului Nokia 6230i, facuta de micro-echipa Mobilissimo.ro, model care se poate mandri (sau nu) ca a fost si preferat al "Latifundiarului din Pipera", binecunoscutul "razboinic al luminii" mr. Jiji Becali. Fiind un terminal clasa...

Recenzie video a telefonului Nokia 6230i, facuta de micro-echipa Mobilissimo.ro, model care se poate mandri (sau nu) ca a fost si preferat al "Latifundiarului din Pipera", binecunoscutul "razboinic al luminii" mr. Jiji Becali.

Fiind un terminal clasa "Biz", il recomandam celor care nu sunt prea pretentiosi cu privire la dimensiunea ecranului, in schimb doresc un terminal care sa nu deranjeze din cauza dimensiunilor ori a designului provocator.

Intrucat e compatibil GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900, el poate fi folosit in retelele Vodafone, Orange si Cosmote de la noi din tara. Dar hai sa nu va mai plictisesc cu textul, iata prezentarea video a telefonului Nokia 6230i:

Nokia 6230i
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×