Review Allview F2 Crony - probabil cel mai atractiv design de telefon românesc (Video)

5.321 ori
<b>Review Allview F2 Crony - probabil cel mai atractiv design de telefon românesc (Video)</b>Allview F2 Crony este o premieră pentru mine și pentru Mobilissimo, fiind cel mai ușor telefon căruia i-am făcut recenzie până acum. Terminalul cântărește doar 73.6 grame și are un design atractiv și original în aceste zile în care chiar și...

Allview F2 Crony este o premieră pentru mine și pentru Mobilissimo, fiind cel mai ușor telefon căruia i-am făcut recenzie până acum. Terminalul cântărește doar 73.6 grame și are un design atractiv și original în aceste zile în care chiar și marii producători se chinuie să copieze Apple. Avem de-a face aici cu un model dual SIM oferit în teste de către Allview.

în partea frontală a lui Crony se afla un display touch de 3 inchi, cu rezoluție de 240 x 400 pixeli, iar restul specificațiilor includ și o cameră de 3.2 megapixeli cu bliț, WiFi, suport GPRS, EDGE și Bluetooth. Dacă înlăturați carcasa-spate a handsetului descoperiți bateria cu o bucată de plastic ce permite înlăturarea sa mai ușor. Odată ce scoateți bateria aveți acces la două sloturi SIM și la cel microSD cu suport pentru carduri de până la 16 GB.

Nu cu mult timp în urmă mă întrebam pe Twitter de ce depind telefoanele atât de mult de căști pentru radio FM și dacă există măcar un terminal ce prinde radio fără headset... Ei bine, Allview F2 Crony este unul dintre puținele modele ce vă oferă radio FM și fără căști și permite chiar înregistrarea de la radio.

Review Allview F2 Crony

Ca de obicei pentru telefoanele Allview, Crony are un difuzor spate fantastic, cu un volum care acoperă orice conversație dintr-o încăpere și garantează o petrecere zgomotoasă. Bateria de 900 mAh a nou venitului oferă 240 de minute de convorbire și nu crește prea mult talia acestui telefon cu grosime de 12.5 mm.

Pe Allview F2 Crony puteți rula aplicații Java, inclusiv jocuri și aveți la dispoziție și magazinul Allview pentru jocuri și cel pentru aplicații. Drept browser puteți folosi Bolt, care vine preinstalat pe telefon, iar pentru socializare aveți eBuddy și Snaptu, care vă va ține la curent cu statusurile de pe Facebook și Twitter, printre altele.

Dacă sunteți curioși ce fel de poze face camera de 3.2 megapixeli aveți imediat mai jos o mostră foto, iar aici găsiți o galerie completă.

Fotografii facute cu Allview F2 Crony

în ce privește captura video, aceasta se realizează din păcate cu fps scăzut, după cum se vede și în mostra de captură de mai jos:

și pe final și o veste bună pentru unul dintre cititorii noștri: Teodor Groza a câștigat un Allview F2 Crony după ce a răspuns corect la întrebările puse pe Google+ în cadrul unui concurs recent. O altă veste bună este scăderea prețului telefonului de la momentul filmării recenziei și până acum. Astfel, îl găsiți pe Crony la prețul promoțional de  299,00 lei. La un astfel de pret atractiv, primiti un handset cu dotari destul de bune, suport copy/paste si un touchscreen ce raspunde bine la comenzi.

Allview F2 Crony
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×