Review HTC Desire S - Succesor de cinste al primului Desire, Desire S e un pachet de mușchi În carcasă de metal!

4.987 ori
<b>Review HTC Desire S - Succesor de cinste al primului Desire, Desire S e un pachet de mușchi În carcasă de metal!</b>Anunțat la Mobile World Congress 2011 și sosit în redacția noastră nu cu mult timp în urmă, HTC Desire S va fi apreciat atât de posesorii primului Desire, cât și de cei care nu au avut contact cu un smartphone HTC până acum. Terminalul...

Anunțat la Mobile World Congress 2011 și sosit în redacția noastră nu cu mult timp în urmă, HTC Desire S va fi apreciat atât de posesorii primului Desire, cât și de cei care nu au avut contact cu un smartphone HTC până acum. Terminalul rulează Android 2.3 și vine cu un procesor de 1GHz, dar mai multe detalii aflați în următoarele rânduri.

Cu un mecanism de înlăturare a bateriei ce amintește de HTC Legend, handsetul vine cu o carcasă unibody din aluminiu ce ne duce cu gândul la același smartphone puțin mai vechi. HTC Desire S măsoară 11.6 mm în grosime, cântărește 130 de grame, iar ecranul său este un touchscreen S-LCD de 3.7 inchi, cu suport pentru o rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Review HTC Desire S

Noul Desire vine cu 1.1GB ROM, 768 MB RAM, un slot microSD cu suport pentru carduri de 32GB, iar la capitolul conectivitate, puteți folosi GPRS, EDGE, 3G HSDPA cu o viteză de până la 14.4 Mbps și WiFi 802.11 b/g/n. în plus, handsetul poate fi folosit drept hotspot WiFi. Creierul acestui model HTC este un procesor Scorpion de 1 GHz, care operează în tandem cu un procesor grafic Adreno 205.

HTC Desire S mostre foto.

în ce privește camera, aceasta folosește un senzor de 5 megapixeli, vine cu bliț LED, autoofcus și suport pentru captură video 720p la 30 fps. Puteți găsi pe Facebook mostre foto realizate cu acest telefon, iar mai jos se află și o mostră de captură video:

Am apreciat modalitatea în care se integrează interfața HTC Sense cu Android 2.3 și ușurință de utilizare a software-ului, iar în ce privește bateria, aceasta poate rezista și 12 ore cu utilizare moderată. Cu un astfel de design, dotări hardware și software, smartphone-ul merită cei 1.759 lei pe care îi veți plăti la eMAG pentru achiziționarea sa. O ofertă atractivă este și cea Vodafone, care va pune la dispoziție HTC Desire S cu abonament pe 2 ani la prețul de 99 de euro.

Iată tot ce trebuie să știți despre acest terminal (review HTC Desire S):

HTC Desire S
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×