Review LG Prada 3.0 - telefonul fashion cu preț decent, interfață alb/negru, design deosebit (Video)

6.660 ori
<b>Review LG Prada 3.0 - telefonul fashion cu preț decent, interfață alb/negru, design deosebit (Video)</b>După un telefon LG cu ecran și camera 3D și unul cu ecran HD, acum vă prezentăm un alt LG, de această dată unul din segmentul fashion. Este vorba despre LG Prada Phone 3.0, telefon oferit în teste de către QuickMobile.ro, care vinde device-ul la...

După un telefon LG cu ecran și camera 3D și unul cu ecran HD, acum vă prezentăm un alt LG, de această dată unul din segmentul fashion. Este vorba despre LG Prada 3.0, telefon oferit în teste de către QuickMobile.ro, care vinde device-ul la prețul de 2.699 lei. Pot spune că acest preț este mic, cel puțin pentru segmentul fashion, care include telefoane Vertu sau Gresso cu prețuri enorme. Hai să vedem ce ne rezervă acest handset elegant.

Avem de-a face cu un telefon subțire, cu grosime de 8.5 mm, cam ca Samsung Galaxy S II, dacă îmi amintesc bine. LG Prada Phone 3.0 cântărește 138 de grame și are o textură plăcută, aderenta și arătoasă pe partea din spate, inspirată din poșetele Prada, se pare. în partea superioară avem butoane metalice identice care vă pot induce în eroare, dar aflați că acela din margine este cel On/Off, care se aprinde cu o lumină albăstrie, în vreme ce butonul central este folosit pentru a face fotografii. Tot în partea superioară avem și portul microUSB, acoperit cu un capac metalic și se afla tot acolo și jackul audio de 3.5 mm.

Spate LG Prada 3.0

Butoane LG Prada 3.0

în partea din spate este incorporata camera de 8 megapixeli, un difuzor destul de puternic, iar pe lateral se afla butoanele de volum. în partea frontală avem contact cu un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 4 butoane capacitive care se sting prea repede, zic eu și o cameră frontală de 1.3 megapixeli. LG Prada Phone 3.0 vine cu 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, slot microSD și suporta conectivitate HSDPA 21 Mbps, WiFi, DLNA, Bluetooth 3.0, NFC și microUSB 2.0. Creierul acestui device este un CPU TI OMAP 4430 dual core de 1 GHz, iar acest fashion phone ne pune la dispoziție și un GPU PowerVR SGX540, pe care o să-l vedeți în acțiune la finalul recenziei într-un joc western cu grafică de top.

Ca sistem de operare avem aici Android 2.3 Gingerbread, cu o interfață alb/negru creată chiar de către casa de modă Prada. Ideea este originală, dar nu se păstrează în totalitate, strecurându-se câte o pată de culoare în zona de aplicații Google, în contacte și Google Search. Alte dotări ale telefonului includ un accelerometru, senzor de proximitate, busola, radio FM stereo și A-GPS. Telefonul dispune și de tehnologie de anulare a zgomotului de fond și de o baterie Li-Ion de 1540 mAh, care are performante cam dezamăgitoare: 4-5 ore de convorbiri și o zi de utilizare. Va fi un miracol dacă prindeți 2 zile de utilizare pe acest terminal...

Casti LG Parada 3.0

Primul telefon LG Prada a fost lansat în 2007 și de atunci colaborarea dintre casa de modă și producătorul asiatic ne-a mai dat încă două modele, cel mai nou fiind cel testat de noi azi. De obicei terminalele Prada erau mai degrabă telefoane midrange decât smartphone-uri, dar iată că această dată avem un device cu dotări destul de bune. Trebuie să recunosc că având în vedere brandingul Prada, mă așteptam să avem și câteva wallpaper-uri, sonerii, filmulețe, melodii și aplicații legate de modă, care să vină la pachet cu acest terminal, dar nici urmă. Ce a personalizat Prada, în schimb, pe lângă interfața este ecranul de bootare, care va întâmpină cu o melodie elegantă de pian și logo-ul strălucitor Prada.

LG Parada 3.0 in alb si negru

Observați că și iconurile și widgeturile telefonului merg pe alb/negru și au un design inedit, în comparație cu alte modele Android. Tastatura virtuală este comodă pe acest telefon, iar browserul arata și se comportă excelent, cu un scrolling lin și pinch to zoom rapid. Puteți și socializa prin Facebook, Twitter și Myspace folosind funcția Social+, care integrează aceste mijloace de socializare și are și un widget foarte comod, pe bază de scrolling vertical. în ce privește playback-ul media, volumul device-ului este rezonabil, iar ecranul, deși are o rezoluție modestă, afișează culori vii și un negru foarte adânc.

Camera LG Parada 3.0

Trecând la cameră, descoperim un senzor de 8 megapixeli, cu autofocus, bliț LED, geotagging, efecte vizuale, opțiuni de expunere, focus și balans de alb. Aveți mai jos o galerie foto și trebuie să recunosc că nu sunt impresionat de aceste imagini, mai ales în comparație cu ultimele 2 modele LG testate în ultima săptămână:

Mostre foto LG Parada 3.0

și aveți și o mostră de captură video pentru acest smartphone, cu mențiunea că LG Prada Phone 3.0 este capabil de înregistrare video 1080p la 30 fps:

Trecând la restul funcțiilor descoperim un editor foto cu numeroase opțiuni și efecte, plus Car Home și Desk Home. Primă este o aplicație care adaptează telefonul la utilizarea în mașină, cu shortcut-uri către funcțiile principale, aflate la îndemână și comandă vocală în partea superioară a ecranului. Desk Home transforma LG Prada Phone 3.0 într-un ceas de noptieră, care afișează oră în prim plan, playerul audio și o galerie foto. Ne-am sincronizat cu ușurință contul Google cu acest device și am accesat Calendarul, în care erau marcate încă datele de la MWC 2012, lista de contacte și Gmail. Restul aplicațiilor Google se comportă OK, fie că e vorba de Google Maps sau YouTube, ambele afișat corect și rapid. Ați văzut cât de ușor am navigat între cafenelele din București găsite în Google Maps, deci smartphone-ul își face bine treaba de înlocuitor de GPS. Avem și o aplicație News, care afișează știrile din toată lumea și pe segmentele bifate de noi în prealabil, fie că e vorba de sport sau tehnologie.

Recenzie LG Prada Phone 3.0

Ca și pe LG Optimus 3D Max și LG Optimus LTE P936, telefoane testate de noi în ultima vreme și pe LG Prada Phone 3.0 avem la dispoziție magazinul de aplicații LG Smartworld, care la momentul realizării recenziei video era picat. Ei bine, acest magazin LG de aplicații are o zonă specială de apps HD și una de apps 3D, scoase în evidență pe telefoanele compatibile. și pentru că acest device nu are o aplicație fashion, am purces către Google Play și am descărca aplicația oficială Prada, care include socializare pe Facebook, o zonă de chat, o listă de produse împărțite pe categorii, un magazin direct în aplicație, wallpaper-uri și prezentări de modă.

V-am mai prezentat și o aplicație cu rețete de post, dacă tot suntem în postul Paștelui, iar acesta este un soft românesc, în cazul în care vă întrebați. Tot românească este și aplicația pentru pescari pe care o vedeți în review, deloc complexă, dar totuși utilă. în cele din urmă ați văzut și o aplicație auto, pentru cei care doresc să achiziționeze un automobil. Avem o căutare detaliată, oferte, prețuri, imagini, numere de telefon, cam orice marcă de automobil și detalii numeroase pentru fiecare mașină.

Review LG Prada Phone 3.0

și dacă tot v-am promis un joc cu grafică de ultima generație, vedeți în review și aplicația Six Guns, un third person shooter western, care îmi amintește de Red Dead Redemption. Jocul este gratuit, are o grafică fantastică și va permite și să vă chemați calul pentru a călători mai ușor pe distanțe lungi, să cumpărați arme, să aveți dueluri cu alți pistolari și să cumpărați tot felul de arme și obiecte. Vă recomand cu multă căldură acest joc. și acum haideți să vedem verdictul pentru telefon:

Dacă mă întrebați ce îmi place la LG Prada Phone 3.0, ei bine e vorba de:

  • designul sau elegant și metalizat
  • prețul destul de bun pentru un fashion phone
  • interfața originală alb/negru
  • dotările bune pentru un fashion phone
  • culorile ecranului și claritatea convorbirilor

și ce nu am apreciat:

  • rezoluția scăzută a ecranului
  • bateria care nu prinde 2 zile de utilizare
  • camera nu impresionează
  • lipsesc conținuturile trademark Prada

Per total un fashion phone care arăta foarte bine, costa nu foarte mult și are o interfață care atrage privirile imediat, prin contrastul puternic alb/negru. Experiența Android este intactă și dacă nu ar fi bateria cu viața scăzută și rezoluția modestă, telefonul ar deveni rapid un hit. știind cam ce telefoane de lux circula acum pe piață, pot spune că acest model este unul dintre cele mai bine dotate, deci dacă doriți să ieși în evidență prin eleganta și aveți un costum Prada, poșeta Prada și alte produse ale casei de modă, ar fi păcat să nu vă asortați și acest telefon. îl găsiți la Quickmobile la preț de 2.699 lei.

Review LG Prada 3:

LG Prada 3.0
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×