Review Nokia C7 - Un N8 mai stilat și probabil unul din ultimele telefoane high-end cu sistem de operare Symbian al finlandezilor (Recenzie Video)

5.939 ori
<b>Review Nokia C7 - Un N8 mai stilat și probabil unul din ultimele telefoane high-end cu sistem de operare Symbian al finlandezilor (Recenzie Video)</b>în vreme ce Nokia se pregătește de un anunț istoric, am trecut peste experiența utilizării telefonului N8 și am făcut trecerea la C7 pentru câteva zile, terminalul aflându-se pe masa noastră de teste. Acesta este un telefon Symbian^3, pe care...

în vreme ce Nokia se pregătește de un anunț istoric, am trecut peste experiența utilizării telefonului N8 și am făcut trecerea la C7 pentru câteva zile, terminalul aflându-se pe masa noastră de teste. Acesta este un telefon Symbian^3, pe care îl putem considera o alternativă mai ieftină la modelul E7, dar fără atât de apreciata tastatură glisantă. Să vedem ce ne rezervă handsetul în recenzie:

Nokia C7 măsoară 10.5mm în grosime, cântărește 130 de grame și vine cu un ecran AMOLED capacitiv multitouch de 3.5 inch, cu rezoluție de 360 x 640 pixeli. Terminalul folosește 8GB memorie internă, 256MB RAM și 1GB ROM, iar slotul microSD îi poate oferi până la 32GB în plus. La capitolul conectivitate, am avut ocazia să folosim WiFi , Bluetooth 3.0 și HSDPA.

Probabil cel mai interesant aspect al telefonului îl reprezintă camera de 8MP, multi focus, bliț dual LED, geotagging și suport pentru captură video la 720p și 25 fps. O mostră video de captură poate fi urmărită mai jos, iar fotografii realizate cu C7 descoperiți aici și în galeria de la finalul articolului.

Am folosit acest telefon în tandem cu un accesoriu atractiv, speakerphone-ul Nokia HF-210 (pe care îl găsiți la minutul 8:10 al recenziei) și îl puteți achiziționa de la eMag la prețul de 157,99 RON.

handsfree pentru masina Nokia HF-210

Revenind la hardware-ul telefonului, acesta include și un transmițător FM de mică distanță, în vreme ce versiunea de Symbian pe care o aveți la dispoziție este pusă în mișcare de un CPU ARM 11 de 680 MHz.

Fotografii cu Nokia C7

Puncte în minus (browserul, erori) dar și plusuri (designul, aspectul, materialele folosite, sonorizarea) aflați la finalul recenziei noastre video. Trebuie să recunoaștem că devenim oarecum nostalgici, deoarece acesta ar putea fi printre ultimele telefoane Symbian cărora le facem recenzie. De ce? După cum poate știți deja, mâine CEO-ul Nokia va anunța noua strategie a companiei, pe care Wall Street Journal și Bloomberg o văd legată de Microsoft și al său Windows Phone 7. Oare peste câte luni vom vedea primul Nokia cu WP7 în teste la Mobilissimo.ro?

Nokia C7 poate fi achiziționat prin compari.ro, începând cu prețul de 1.388 lei sau de la următorii retaileri:

Iată și o galerie foto completă a acestui terminal:

Nokia C7
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×