Review Samsung Omnia 7 - Cel mai bun telefon Windows Phone 7? Recenzia Samsung Omnia 7 are răspunsul! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 6.176 ori
<b>Review Samsung Omnia 7 - Cel mai bun telefon Windows Phone 7? Recenzia Samsung Omnia 7 are răspunsul! (Video)</b>După ce am analizat atât LG Optimus 7, cât și HTC HD7, facem un hattrick de telefoane Windows Phone 7, realizând și recenzia video a lui Samsung Omnia 7. Avem de-a face cu un terminal complet, cu un design plăcut și funcții atractive, dar mai...

După ce am analizat atât LG Optimus 7, cât și HTC HD7, facem un hattrick de telefoane Windows Phone 7, realizând și recenzia video a lui Samsung Omnia 7. Avem de-a face cu un terminal complet, cu un design plăcut și funcții atractive, dar mai mult despre asta în recenzia de mai jos. Vom avea și o surpriză luni legată de acest telefon, așa că rămâneți pe aproape și veți fi uimiți!

Samsung I8700 Omnia 7 este un telefon mai ușor decât HTC HD7 și cu o diagonală cu 0.3 inch mai mică decât acesta, dar identică cu cea de pe Samsung Nexus S, testat aici. Smartphone-ul are o grosime de 11 mm și cântărește 138.2 grame, iar dotările sale includ un superb display touch capacitiv Super AMOLED de 4 inchi, cu o calitate incredibilă a imaginilor, după cum se vede și în recenza noastră.

Rezoluția suportată de ecran este 480 x 800 pixeli, iar Samsung Omnia 7 mai vine cu o memorie internă de 8 GB și conectivitate HSDPA, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 cu A2DP și o cameră de 5 megapixeli, cu bliț LED, stabilizator de imagine și capacitatea de a captura video 720p la 25 fps. în plus, camera este capabilă WDR, un aspect cu care nu multe telefoane se pot lăuda.

Sub carcasă se afla un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, alimentat de o baterie Li-Ion de 1500 mAh, care pe hârtie asigura 5 ore și 40 de minute de convorbiri 2G. Dacă sunteți curioși ce poate camera lui Omnia 7 aveți mai jos o mostră de captură video și aici câteva mostre foto.

Mostre foto Samsung Omnia 7

Trebuie menționat că Samsung a customizat acest telefon prin intermediul Hubului Now, care include atât un feed de știri Reuters, cât și o secțiune Meteo, cu un look plăcut dar departe de cel al lui HTC Sense și în cele din urmă și date despre cotațiile bursiere. Veți găsi telefonul Samsung Omnia 7 în magazinele online începând de la 1.249 RON (305 EUR).

La Orange prețul incepe de la 189 EUR, iar cu această ocazie mulțumim operatorului pentru că ne-a furnizat smartphone-ul pentru teste. Per total, putem spune că Samsung Omnia 7 este cel mai bun model Windows Phone 7 testat de noi până acum, dar mai avem cel puțin încă 7 astfel de terminale de analizat...

Review Samsung Omnia 7 - Mobilissimo.ro

Samsung I8700 Omnia 7
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×