Samsung Galaxy A70 Review în Română (Introducere, Video Review, Disponibilitate)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 898 ori
<b>Samsung Galaxy A70 Review în Română</b>Suntem în plin sezon de propagare a telefoanelor Samsung Galaxy A 2019 pe plan local. Am scos din cutie deja Galaxy A20e, A40, A50, A70 şi A80, iar câteva dintre ele au primit deja review. Galaxy A50 este modelul central al seriei până acum..

Introducere

Suntem în plin sezon de propagare a telefoanelor Samsung Galaxy A 2019 pe plan local. Am scos din cutie deja Galaxy A20e, A40, A50, A70 şi A80, iar câteva dintre ele au primit deja review. Galaxy A50 este modelul central al seriei până acum (probabil si best seller), iar fratele mai mic este A40, în vreme ce Galaxy A70 poate fi privit ca un frate mai mare, cu upgrade de ecran, CPU şi camera.

Trece la procesor Snapdragon 675, consacrat pe Xiaomi Redmi Note 7 Pro, iar camera principală din setup-ul triplu trece de la 25 MP la 32 MP. La fel şi camera frontală, cu aceeaşi rocadă. Terminalul costă în jur de 1.600 de lei pe plan local, ba chiar mai puţin la unele magazine, suma OK pentru cei 6 GB RAM livraţi şi ecranul mare Super AMOLED.

Cum am petrecut o bună parte din această vară călătorind, mi-am dat seama cât de necesar e un astfel de device cu ecran si baterie mare şi aflaţi şi voi ce atuuri are în rândurile următoare.

Video Review Samsung Galaxy A70

Disponibilitate Samsung Galaxy A70

Prețuri actualizate
  • 1
Samsung Galaxy A70
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×