Samsung Ultra Smart F700

7.463 ori
<b>Samsung Ultra Smart F700</b>Samsung a anunțat azi o nouă adăugare la portofoliul Ultra cu prezentarea lui Ultra Smart F700. Acest telefon mobil revoluționar va fi prezentat la Congresul Mondial 3GSM, cel mai mare eveniment de telecomunicații, de săptămâna viitoare. F700...

Samsung a anunțat azi o nouă adăugare la portofoliul Ultra cu prezentarea lui Ultra Smart F700. Acest telefon mobil revoluționar va fi prezentat la Congresul Mondial 3GSM, cel mai mare eveniment de telecomunicații, de săptămâna viitoare. F700 prezintă un design fără rival și oferă o gamă superioară de experiențe multimedia către consumatori.

Ultra Smart este partea a portofoliului Ultra al lui Samsung ce oferă un ecran complet tactil precum și tastatură QWERTY. Acesta reflectă recentele tendințe din industria de telecomunicații cu privire la ecranul tactil, iar pentru utilizatorii care nu sunt încă familiari cu interfața unică de ecran tactil, este implementată și o tastatură QWERTY și tehnologia VibeTonz care permite sesizarea butoanelor prin intermediul vibrațiilor asociate. A fost adoptată o metodă de "Drag and drop" pentru ecranul tactil pentru o mai ușoară navigare prin meniu împreună cu comenzi pentru lista de muzică pentru o experiență multimedia extinsă. Volumul, listele de muzică, strălucirea ecranului și alte comenzi de meniu pot fi controlate folosind ecranul tactil.

Deoarece viteza este indispensabilă pentru comunicațiile de date, Samsung a inclus ultimele tendințe din lumea telefoanelor mobile pentru Ultra Smart F700. Ultra Smart oferă cea mai mare viteză de 7.2 Mbps din cadrul rețelei High Speed Downlink Packet Access (HSDPA). Imediat cu implementare finală a rețelei 7.2 Mbps HSDPA, utilizatorii F700 pot descărca o melodie în format mp3 (aproximativ 4MB fiecare) în 4,4 secunde. Un navigator complet HTML împreună cu tastatura QWERTY permite un acces ușor la Internet pentru servicii de e-mail și de date.

Folosind noul F700, oamenii de afacerii și persoanele din domeniul creativ pot vizualiza conținut pe un uimitor ecran color de 2,78". Dispozitivul este dotat cu divertisment de primă clasă cu o cameră de vârf de 5 megapixeli cu auto focus și Bluetooth. Cu 7,2 Mbps HSDPA, este mult mai ușor de urmărit video, de ascultat melodii, de partajat fotografii de înaltă calitate sau de verificare email din orice loc.

"Introducerea lui Ultra Smart F700 reflectă nevoia consumatorilor actuali de a include dotări cum ar fi ecran tactil, conectivitate extinsă la Internet mobil și accesul la o gamă de conținut multimedia," a spus Geesung Choi, Președinte Samsung’s Telecommunications Network Business. "Ultra Smart F700 este un bun exemplu despre cum vor evolua în viitor telefoanele mobile. Samsung se va concentra pe oferirea de produse care reflectă și urmăresc poziția noastră de lider premium"

Specificații Samsung F700: HSDPA 7.2Mbps, EDGE 900/1800/1900 MHz + 2.1GHz, 5 Megapixel Camera cu Auto-Focus, TFT Display 262744 (2.78", 440x240), Ecran Tactil, MPEG4/H.263/H.264/Real MP3/AAC(+)/eAAC+/Real, QWERTY Keypad, MMS / E-mail / JAVA / WAP 2.0, Bluetooth® / USB, Flash UI / Document Viewer, Full HTML Browsing, Offline Mode, BGM, microSD™.

Samsung F700
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×