RETROreview Sony Ericsson T650: candybar metalic, cu funcţii muzicale excelente, butoane anapoda

1.501 ori
<b>RETROreview Sony Ericsson T650: candybar metalic, cu funcţii muzicale excelente, butoane anapoda</b>Am revenit cu un nou RetroReview, de această dată cel al lui Sony Ericsson T650, un adevărat clasic din seria T a celor de la Sony Ericsson. De altfel această serie a şi inaugurat parteneriatul între Sony şi Ericsson, prin modelul T68i. Cât despre handset

Am revenit cu un nou RETROreview, de această dată cel al lui Sony Ericsson T650, un adevărat clasic din seria T a celor de la Sony Ericsson. De altfel această serie a şi inaugurat parteneriatul între Sony şi Ericsson, prin modelul T68i. Cât despre handsetul de faţă, el era inedit încă de la unboxing, având un accesoriu de tip "desk stand" foarte comod.

Candybar-ul era subţire şi elegant pentru vremea sa, în anul 2007 o talie de 12.5 mm fiind încă silfida. Îmbinarea plasticului cu metalul se făcea în mod măiastru, dar o bubă erau butoanele plasate cam anapoda şi cu feedback slab. Butoanele numerice cu look metalic spre exemplu nu erau prea comode de apăsat. Foarte ciudată era şi "ascunderea" butonului Power sus, foarte greu de găsit şi apăsat.

În schimb ecranul TFT de 1.9 inch, cu rezoluţie de 240 x 320 pixeli arăta binişor şi afişă culori destul de vii, ba chiar avea şi contrast OK. Camera de 3.2 megapixeli era chiar bună în anul 2007, datorită blitzului generos şi a autofocalizării. Funcţia de bază era totuşi cea de playback multimedia pentru Sony Ericsson T650, care venea cu playere capabile, cu suport amplu pentru fişiere MP3, MP4, M4A, 3GP şi Real 8, plus Wav.

Egalizatorul avea multe opţiuni, aveam şi RDS Radio şi muzica se auzea cu suficient bas. Aveam şi personalizări de interfaţă şi jocuri de culori şi lumini, folosind teme pe bază de Flash. O bilă albă era şi capacitatea de videoconferinţe, via camera VGA. Sony Ericsson T650 rămâne un telefon elegant multimedia al anului 2007, cu un design cu imperfecţiuni, dar si un excelent killer de playere media.

Sony Ericsson T650
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×