UHANS Max 2 Review (Introducere, Design, Display)

1.506 ori
<b>UHANS Max 2 Review</b>Iată încă un telefon de tip "B brand chinez" la Mobilissimo.ro, de această dată unul maaaaare de tot. Rival pentru Xiaomi Mi Max 2, UHANS Max 2 se poziţionează că device pentru consum de seriale şi filme, plus gaming casual. Are ecran de 6.44 inch si un..

Introducere

Iată încă un telefon de tip "B brand chinez" la Mobilissimo.ro, de această dată unul maaaaare de tot. Rival pentru Xiaomi Mi Max 2, UHANS Max 2 se poziţionează că device pentru consum de seriale şi filme, plus gaming casual. Are ecran de 6.44 inch și un corp metalic masiv.

Este înlocuitor de tabletă de 7 sau 7.9 inch şi se remarcă şi prin faptul că are 4 camere, două în faţă şi două în spate, cu tot cu Bokeh. Costă 134 dolari la GearBest.com, are procesor MediaTek şi este disponibil pe negru sau auriu.  Max 2 este destul de masiv şi greu, dar acesta e un sacrificiu pe care tot mai multă lume îl plăteşte pentru a obţine ce e mai bun dintr-un hibrid între formatul de smartphone şi cel de tabletă.

Am avut câteva surprize plăcute la acest phablet şi le puteţi afla în cele ce urmează.

Design UHANS Max 2

Mai mult tableta decât telefon

Nu ştiu cum se face dar în ultima vreme am testat numai telefoane mari de la brandurile B din China. UHANS duce totuşi lucrurile în cu totul altă direcţie, cea a giganţilor mai apropiaţi de tablete, decât de telefoane. UHANS Max 2 are diagonală de 6.44 inch şi un corp metalic (aproape) unibody solid şi masiv.

În ciuda prezenţei răspândite a metalului, trebuie spus că sus şi jos în spate avem capace din plastic, care parcă strică uniformitatea acestui design. Evident avem de-a face cu un telefon greu de mânuit cu o singură mână, ideal de folosit în landscape apucat cu ambele mâini. Este foarte lat şi lung, dar cumva e bine construit şi nu face sacrificii care s-ar fi lăsat cu finisaj prost sau scârţâituri.

Butoanele oferă un feedback OK, aderența este bună, dar camera din spate, cea duala iese cam mult în relief. Nu aş vrea să fiu în locul celui care târăşte camera pe o masă şi zgârie tot. Max 2 măsoară 9.2 mm în grosime şi cântăreşte 245 de grame, fiind deci mult mai masiv decât Xiaomi Mi Max 2, care la aceiaşi diagonală are 7.6 mm grosime şi 211 grame.

În zona frontală acest handset are un panou 2.5D şi aş zice că surprinde prin faptul că nu are muchii chiar groase. Spatele e magnet de amprente şi grăsime, iar faţă de amprente. Rămânem cu construcţia OK, dar şi carcasa uriaşă.

Display UHANS Max 2

Destul de luminos şi culori bine echilibrate

UHANS Max 2 e clar genul de telefon pe care te vei uita la filme şi seriale. Ca atare ai nevoie de un ecran solid şi bine calibrat, de preferat luminos şi cu nişte culori vii. Pe hârtie ni se propune un panou IPS LCD Full HD 2.5D complet laminat şi cu muchii destul de înguste ce vien la dimensiunea de 6,44 inch.

Display-ul lui UHANS Max 2 vazut la microscop

La experienţa de vizualizare ne-am întâlnit cu nişte culori destul de arătoase şi bine calibrate în standard sRGB, iar luminozitatea nu a fost rea deloc. Unghiurile de vizualizare sunt largi, contrastul a fost OK, dar negrul a fost mult prea albicios. Pixelii au aranjament RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins 390 de LUX, un rezultat bun, mai ales că e aproape de pragul ideal de 400 LUX.

Depăşim Huawei Mate 10 Pro şi Sony Xperia Z5 Premium, dar suntem sub LG G6, Nokia 3 şi Bluboo S8. Setările sunt generoase, că de obicei pentru un telefon care vine cu funcţionalitatea Miravision. Putem folosi 3 moduri principale: Standard, Vivid şi Uşer, acestea din urmă oferind următoarele sub opţiuni: Contrast, Saturare, Luminozitate, Claritate, Temperatura Culorii, Contrast Dinamic şi Protecţie Contra Luminii Albastre.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • +
 • 215.UHANS Max 2390 (LUX)
 • 216.ASUS ZenFone Zoom ZX551ML388 (LUX)
 • 217.ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition388 (LUX)
 • 218.Motorola Moto G5388 (LUX)
 • 219.Allview Soul X5388 (LUX)
 • 220.Nokia 8.1388 (LUX)
 • 221.Huawei P10 Lite386 (LUX)
 • 222.Xiaomi Mi 4i385 (LUX)
 • 223.Vernee Apollo Lite385 (LUX)

Avem şi reglaje pentru mărimea fontului, a itemurilor afişate şi aş zice că per total ecranul e destul de bun în această zonă de preţ.

 • 1234
UHANS Max 28,3510
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×