GearBest dă startul reducerilor de Singles' Day (11.11); Iată ce promoții speciale ne sunt oferite

983 ori
<b>GearBest dă startul reducerilor de Singles' Day (11.11); Iată ce promoții speciale ne sunt oferite</b>În vreme ce la noi promoțiile de Black Friday sunt în desfășurare sau pe cale să înceapă, în China lucrurile stau altfel pentru că înainte de această campanie are loc Singles' Day (11.11). Este un eveniment de shopping

În vreme ce la noi promoțiile de Black Friday sunt în desfășurare sau pe cale să înceapă, în China lucrurile stau altfel pentru că înainte de această campanie are loc Singles' Day (11.11). Este un eveniment de shopping chiar mai mare decât Black Friday iar printre retailerii ce iau parte la ediția din acest an se numără și GearBest.com care astăzi ne dezvăluie o parte dintre promoțiile ce vor fi derulate.

Gearbest

Avem în primul rând o secțiune de log in zilnică de unde puteți obține vouchere pentru cumpărăturile voastre viitoare sau puncte ce se acumulează în contul de utilizator. Puțin mai jos în pagina campaniei descoperim ceva special pentru utilizatorii de nivel 2-12 ce beneficiază de 11 dolari reducere la achiziții de minim 111.11 dolari, sau 30 dolari reducere la achiziții de peste 80 dolari - aceste voucher fiind oferite în număr limitat pe ideea "primul venit, primul servit".

Gearbest

GearBest are de asemenea și prețuri speciale în categoria smartphone, un exemplu numai bun de dat fiind OnePlus 7T care în varianta globală cu 8 GB RAM și 256 GB stocare flash se vinde pentru doar 443.95 euro ~ 2.100 lei + livrare priority pentru o taxă de 3.95 euro. Pe site-ul oficial acest telefon costă 599 euro în schimb.

Puteți accesa campania actuală GearBest.com de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×