KUGOO S1 este o trotinetă electrică interesantă ce costă acum sub 280 euro pe GeekBuying! Vine din depozitul european

564 ori
<b>KUGOO S1 este o trotinetă electrică interesantă ce costă acum sub 280 euro pe GeekBuying! Vine din depozitul european</b>Vehiculele electrice sunt la mare căutare în aceste zile, fapt ce îi îndeamnă pe retaileri să ofere și reduceri atractive pentru aceste mijloace de transport. Un exemplu este GeekBuying care în această perioadă are un discount

Vehiculele electrice sunt la mare căutare în aceste zile, fapt ce îi îndeamnă pe retaileri să ofere și reduceri atractive pentru aceste mijloace de transport. Un exemplu este GeekBuying care în această perioadă are un discount tare bun pentru modelul KUGOO S1 - o trotinetă electrică și totodată pliabilă despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos. 

KUGOO S1

Ei bine, în primul rând trebuie știut că această trotinetă sosește echipată cu un motor de 350W la interior și că oferă deplasarea cu viteze de până la 30km/h. Bateria sa ne oferă o autonomie de până la 30 kilometri și apropo de autonomie, aceasta poate fi verificată prin intermediul ecranului LCD aflat pe ghidon.

KUGOO S1

Sunt aduse și elemente de siguranță aici, precum corpuri de iluminare LED. Avem certificare IP54 pentru rezistență la apă, roți de 8.5 inch și funcție de pliat. Această trotinetă costă acum 276.99 euro odată cu folosirea codului GKB066S și aflați că livrarea se va realiza 2-7 zile lucrătoare prin DPD Express, produsul fiind găsit în depozitul european.

Tot în oferta GeekBuying.com găsiți și câteva pachete speciale ce includ trotineta și un extra produs:

  • Kugoo S1 + căști wireless I12 TWS: 314.99 dolari folosind codul GKB066S
  • Kugoo S1 + cască: 303.99 dolari folosind codul KUGOO624
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×