Reduceri și Campanii Online #411: Azi QuickMobile, PC Garage, Altex, eMAG [...]

847 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #411: Azi QuickMobile, PC Garage, Altex, eMAG [...]</b>Pentru weekend-ul prelungit avem astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. Retailerii se întrec

Pentru weekend-ul prelungit avem astăzi un nou articol din seria Reduceri și Campanii Online, postare în care veți descoperi o listă a celor mai proaspete oferte din mediul online. Retailerii se întrec în promoții în această perioadă și avem telefoane la prețuri chiar mai bune decât de Black Friday. Aveți lista ofertelor mai jos, iar la final de articol găsiți și un produs erou al zilei ce se remarcă prin discount-ul generos. 

Produsul erou al zilei:

Pentru că este weekend prelungit ne gândim și la gaming și astfel descoperim un laptop numai bun pentru a ne distra cu cele mai noi jocuri apărute online. În oferta Altex.ro găsim modelul MSI GE63 Raider RGB RE ce vine echipat cu procesor Intel Core i7-8750H, ecran Full HD de 15.6 inch, 16 GB RAM, 1 TB stocare HDD, 128 GB SSD și cu o placă video GTX 1060 de 6 GB. Prețul este de 6.237 lei odată cu aplicarea codului promo 10reducere.

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×