Alertă preţ bun: HTC One M9s costă acum doar 1.349 lei la Quickmobile.ro, după o reducere de peste 400 lei

2.052 ori
<b>Alertă preţ bun: HTC One M9s costă acum doar 1.349 lei la Quickmobile.ro, după o reducere de peste 400 lei</b>HTC One M9s este o versiune derivată a lui HTC One M9, lansată &icirc;n luna noiembrie a anului trecut şi &icirc;n acest weekend am descoperit o super ofertă pentru acest smartphone. El costă doar 1349 lei la Quickmobile.ro, după o reducere de peste...

HTC One M9s este o versiune derivată a lui HTC One M9, lansată în luna noiembrie a anului trecut şi în acest weekend am descoperit o super ofertă pentru acest smartphone. El costă doar 1349 lei la Quickmobile.ro, după o reducere de peste 400 lei.

Şi asta în condiţiile în care la mai toţi retailerii găsim telefonul la preţul de 1700-1800 lei, deci cu atât mai atractivă e oferta. Handsetul împarte câteva dotări cu One M9, printre care şi ecranul Super LCD Full HD de 5 inch sau bateria de 2840 mAh. În schimb înlocuieşte camera de 20 MP de pe flagship cu una de 13 MP, iar în loc de 3 GB RAM primim 2 GB.

Comparatie preturi HTC One M9s

Procesorul de la bord este MediaTek Helio X10, iar ca OS avem Android 5.1 Lollipop cu HTC Sense 7.0 peste. Designul e foarte similar cu al lui HTC One M9, greutatea şi grosimea, dar şi formatul fiind identice. Pentru selfie avem o cameră Ultrapixel de 4 MP în faţă şi primim şi slot microSD la bord. De remarcat că la Quickmobile doar versiunea gri a acestui model a primit reducerea. Îl puteți cumpăra de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×