Digi Mobil dă startul promoțiilor de Black Friday astăzi la ora 21:00! 50% reducere pentru toate serviciile

2.364 ori
<b>Digi Mobil dă startul promoțiilor de Black Friday astăzi la ora 21:00! 50% reducere pentru toate serviciile</b>Nu doar retailerii iau parte la evenimentul de shopping Black Friday, ci și operatorii care ne pregătesc reduceri speciale încă din această seară precum este cazul Digi Mobil. Aceștia vor da startul campaniei începând cu ora 21:00

Nu doar retailerii iau parte la evenimentul de shopping Black Friday, ci și operatorii care ne pregătesc reduceri speciale încă din această seară precum este cazul Digi Mobil. Aceștia vor da startul campaniei începând cu ora 21:00 și aflăm că ni s-au pregătit lucruri cu adevărat interesante.

Digi Mobil

Ei bine, după cum putem vedea și în imaginea teaser de mai sus, Dibi Mobil va oferi 50% reducere 12 luni pentru toate serviciile, adică internet, televiziune, mobil sau extraopțiuni TV. Încă nu avem detalii despre publicul țintă căruia îi este adresată această ofertă, dacă este pentru clienții noi sau și pentru cei care aleg să își extindă contractul de telefonie mobilă, internet sau televiziune.

Toate detaliile vor ieși la iveală în această seară și cu siguranță ne așteaptă și promoții pentru telefoane. Între timp vă invităm să urmăriți Live Bloggin-ul Black Friday 2019 de pe Mobilissimo.ro unde facem constant update-uri cu cele mai atractive oferte descoperite în online! 

Site-ul Digi va putea fi accesat de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×