Samsung Galaxy Watch Golf Edtion debutează oficial; Smartwatch pentru iubitorii golfului

782 ori
<b>Samsung Galaxy Watch Golf Edtion debutează oficial; Smartwatch pentru iubitorii golfului</b>Pe piața din Coreea de Sud debutează astăzi un nou ceas interesant și anume modelul Galaxy Watch Golf Edition care se adresează iubitorilor de golf de pretutindeni. Acest smartwatch vine la pachet cu aplicația Smart Caddie care include

Astăzi sud-coreenii de la Samsung au anunțat lansarea unui nou smartwatch pe piața natală, fiind vorba despre Galaxy Watch Golf Edition. După cum sugerează și denumirea sa, avem de-a face cu o variantă mai specială a lui Galaxy Watch, una care se adresează jucătorilor pasionați de golf.

Samsung Galaxy Watch Golf Edition

Vine cu o aplicație Smart Caddie la pachet care îi va ajuta pe jucători în parcugerea traseului și îmbunătățirea abilităților. Titlul software în sine include informații despre aproximativ 60.000 trasee de golf din întreaga lume și oferă și alte funcții precum monitorizarea loviturilor și păstrarea unui istoric al recordurilor.

Există și posibilitatea de a prelua informații despre înălțimea locului din care se execută loviturile, asta direct din aplicație. Aflați că ceasul vine în variante de 42 mm și 46 mm la prețuri de 351 dolari, respectiv 367 dolari. Autonomia este de până la 3 runde de golf. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×