Google anunţă laptop-ul Pixelbook, cu preţ de 999 dolari, Chrome OS şi procesor Core i5; Ecranul se roteşte la 360 de grade

1.809 ori
<b>Google anunţă laptop-ul Pixelbook, cu preţ de 999 dolari, Chrome OS şi procesor Core i5; Ecranul se roteşte la 360 de grade</b>Evenimentul Google de ieri seară nu ne-a adus doar lansarea de smartphone-uri, ci și debutul laptop-ului PixelBook. Acesta rulează Chrome OS și vine la un preț cam piperat de 999 dolari, asta raportat la nivelul scăzut de productivitate pe care

Google a anunţat ieri seară telefoanele Pixel 2 şi Pixel 2 XL şi exact cum ne aşteptam a prezentat şi laptop-ul Pixelbook. Acesta este un Chromebook cu ecran rotativ la 360 de grade şi cu preţ de la 999 de dolari în sus.

Google Pixelbook

Acesta este primul Chromebook cu Google Assistant integrat şi primul care suportă input de la stylus. Google Pixelbook vine cu dotări ce pornesc de la procesor Core i5, 8 GB RAM şi 128 GB stocare, la suma de 999 dolari şi ajung la Core i7, 16 GB RAM şi 512 GB stocare SSD . Pixelbook poate fi folosit în mod tabletă, laptop şi tent şi veţi putea folosi şi interacţiunea vocală prin intermediul lui Google Assistant.

Google Pixelbook

Există chiar şi un buton fizic dedicat pentru asistentul virtual pentru a începe interacţiunea cu acesta. Google a mai prezentat şi Pixel Pen, stylus-ul asociat acestui laptop, care costă 99 de dolari şi se vinde separat. Veţi putea să îl folosiţi pentru a încercui text, a desena şi a sublinia conţinuturi. Stylus-ul foloseşte tehnologie Wacom, oferind peste 2000 de nivele de presiune şi detectare a inclinării la 60 de grade. Are latență de 10 ms.

Google Pixelbook

Revenind la laptop, acesta vine cu port USB Type-C, un ecran de 12.3 inch, cu rezoluţie de 2460 x 1600 pixeli, corp unibody din aluminiu şi difuzoare stereo. Dispune de 4 microfoane şi ni se promite o autonomie de până la 10 ore, dar şi încărcare rapidă. Astfel obţinem 2 ore de funcţionare după 15 minute de încărcare.

Lista de dotări continuă cu giroscop pe 3 axe, tastatură cu iluminare şi un webcam 720p. Toate acestea cântăresc mai puţin de 1 kilogram, iar produsul va ajunge în magazine pe 31 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×