Apple iPad 2 va fi casat la finalul acestei luni, inclus pe lista de "produse depăşite"; Nu va mai primi service

637 ori
<b>Apple iPad 2 va fi casat la finalul acestei luni, inclus pe lista de "produse depăşite"; Nu va mai primi service</b>Am ajuns în acel punct în care tabletele mai vechi Apple vor începe să fie casate. iPad 2 va ajunge la finalul vieţii până la final de lună, după cum aflăm de la surse bine conectate la compania din Cupertino. Asta înseamnă că nu va

Am ajuns în acel punct în care tabletele mai vechi Apple vor începe să fie casate. iPad 2 va ajunge la finalul vieţii până la final de lună, după cum aflăm de la surse bine conectate la compania din Cupertino. Asta înseamnă că nu va mai primi service nicăieri.

Tableta e atât de veche, încât nici măcar nu are port Lightning. Vine şi cu un singur difuzor şi va ajunge în lista de produse "vintage" şi "depăşite". Ciudat că nu era acolo deja, având în vedere că a fost lansată prin 2011. Apple iPad 2 a fost anunţată pe 2 martie 2011 şi producţia sa se oprea pe 18 martie 2014. Versiuni second hand au continuat să circule totuşi prin magazinele online.

Toate variantele sale, WiFi sau WiFi + Cellular ajung la categoria "obsolete". Ultimul iOS cu care tableta a fost compatibilă era iOS 9.x, ceea ce e respectabil, având în vedere că a pornit de la iOS 4. În general computerele şi perifericele sunt considerate depăşite cam la 5 ani de la data producţiei, cel puţin în cazul Apple. Asta înseamnă că pot primi service şi părţi de schimb de la Apple doar dacă au fost cumpărate în California sau Turcia (timp de 5 ani), datorită legilor locale.

După încă 2 ani, ele devin total depăşite şi nu mai primesc service deloc. E interesant că iPad 2 ajunge mai târziu decât iPad 3 pe această listă. iPad 2 se remarca la debutul din 2011 prin procesorul Apple A5 dual core mai rapid, corpul mai uşor şi a fost prima tabletă Apple cu cameră frontală VGA pentru FaceTime. În prima lună vânduse 2.4-2.6 milioane de unităţi, iar în anul de debut sărea de 11 milioane de unităţi.

Nu intra în epoca ecranelor Retina şi a fost ultimul produs din gama iPad prezentat de Steve Jobs, înainte de moartea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×