5GB gratis de la Dropbox pe fiecare telefon HTC cu Android!

1.451 ori
<b>5GB gratis de la Dropbox pe fiecare telefon HTC cu Android!</b>HTC a încheiat un parteneriat cu Dropbox, în urma căruia fiecare nou telefon Android va veni cu 5 GB gratuit în cadrul celebrului serviciu. în plus, toate HTC-urile noi vor veni cu aplicația Dropbox preinstalata, iar dacă acest nume nu va sună...

HTC a încheiat un parteneriat cu Dropbox, în urma căruia fiecare nou telefon Android va veni cu 5 GB gratuit în cadrul celebrului serviciu. în plus, toate HTC-urile noi vor veni cu aplicația Dropbox preinstalata, iar dacă acest nume nu va sună cunoscut, aflați că Dropbox este o soluție cloud care stochează fișiere pentru utilizator.

Acestea sunt apoi accesibile de oriunde se afla Dropbox instalat, fie că e vorba de tableta, laptop, smartphone sau PC. Folosing Google Docs și Dropbox, jurnaliști din toată lumea pot colabora și scrie materiale împreună, împărțind și conținuturi video și editand împreună fotografii, clipuri și articole. Partajarea de fișiere prin Dropbox este foarte user-friendly și pe PC practic aveți un folder cu fișiere pe care le puteți vedea și de pe telefon.

Rămâne de văzut dacă și actualii posesori de terminale HTC cu Android vor primi cei 5 GB gratuit, pentru a nu exista senzația de discriminare față de cei care abia acum cumpărat un nou HTC. Zvonurile afirmau cu ceva timp în urmă că oferta se va aplica doar temrinalelor cu HTC Sense 3.5 instalat, deci smartphone-uri de ultimă oră precum HTC Sensation, HTC EVO 3D sau HTC Sensation XE... sper sa nu fie adevarat si sa se aplice oferta si pe modelele putin mai vechi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×